Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali Katch

Dali Katch

Met trots en vol enthousiasme introduceerde Dali de DALI KATCH. Het is het allereerste echt draagbare apparaat van DALI.  Door nieuwe technieken te integreren in draagbare audio is de prachtige KATCH de ultieme belichaming van de geavanceerde digitale techniek van DALI en haar unieke designkennis.  Deze beide elementen werden samengebracht om een luidspreker te creëren, die een ongelofelijk mooie klank levert in een uiterst compact chassis.

Onder de geëxtrudeerd aluminium kap van de DALI KATCH bevindt zich een Klasse-D versterker – die in staat is om 2x 18 Watts vermogen te

Lees verder

leveren – 2 x 21mm soft-dome tweeters en 2 x 3.5-inch aluminium woofers, één paar gericht naar de voorkant en één paar naar de achterkant. Door de relatief grote dome tweeter helemaal te laten werken tot ongeveer 2300 Hz wordt het mogelijk gemaakt dat het zwaardere laag overgeheveld wordt naar de subwooferachtige 3.5” woofer. Het resultaat is draagbare audio met echte punch en verfijnde klank, die perfect gebalanceerd en toonjuist neergezet wordt, zelfs tegen de hoogste volumes.

Een feestje laten beginnen met de DALI KATCH kan niet eenvoudiger – Bluetooth 4.0 met Apt-X maakt een draadloze verbinding binnen enkele seconden, terwijl de NFC optie zelfs nog sneller is. En om alle mogelijkheden open te houden heeft DALI een stereo mini-jack ingang toegevoegd, terwijl de USB laadconnector van de KATCH ervoor zorgt dat je je muziekapparaat kan opladen of zelfs een Chromecast Audio dongle kan aansturen, en hiermee je DALI KATCH in je thuisnetwerk kan integreren.

399,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Dali Katch

Type luidspreker
Bluetooth
Overige
Google Cast compatible
Kleur
Blaauw
Garantie
2 jaar

Video van de Dali Katch

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.