Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali Callisto 6C

Wanneer echt diepe basprestaties en ruimtevullende geluid nodig zijn, is de vloerstaande CALLISTO 6 C de perfecte keuze. De CALLISTO 6 C krijgt extra breedte en diepte van de toegevoegde woofer en het interne kastvolume en kan een complete en uiterst gedetailleerde driedimensionale geluidsbeeld weergeven , zelfs in grote ruimtes.

De Callisto 6C heeft een RCA-ingang voor volumeregeling op lijnniveau. Hiermee kunt u desgewenst rechtstreeks een audioapparaat op de luidsprekers aansluiten, hoewel we u aanraden om de DALI Sound Hub te gebruiken voor het volledige gemak van de CALLISTO-luidsprekers, in

Lees verder

clusief draadloze audio-overdracht.

De optionele DALI Sound Hub kan fungeren als de centrale hub voor het CALLISTO-luidsprekersysteem en brengt alles samen. Met ingebouwde Bluetooth, ingangen voor optisch (x2), analoog (x2), coax en integratie via dubbele uitbreidingspoorten, kunt u alles aansluiten op uw CALLISTO-luidsprekersysteem en, als u klaar bent, alles vergeten. De Sound Hub detecteert automatisch welke bron actief is en selecteert automatisch de juiste invoer, wat betekent dat het enige wat de luisteraar echt hoeft te doen, is het volume aanpassen. Natuurlijk kunt u de invoer ook handmatig selecteren; met de Bluetooth-afstandsbediening of rechtstreeks op de Sound Hub. De Sound Hub verzendt het audiosignaal (I2S) draadloos naar de aangesloten luidsprekers in ware HD-audiokwaliteit (24 bit / 96 kHz) om de best mogelijke weergave te garanderen. Met de Dali BluOS module kunt u de Callisto serie integreren binnen uw Bluesound Multiroom systeem.

van € 3398,- 1595,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Dali Callisto 6C

Demonstratiemodel van de Dali Callisto 6C

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

€ 1199,- Neem contact met ons op

Specificaties van de Dali Callisto 6C

Type luidspreker
Actief Vloerstaand
Vermogen
50 Watt RMS 250 Watt Piek
Speakerunits
6,5 inch woofer, hybride tweeter
Overige
Optionele HUB (549,-) Optionele Bluesound Module (499,-)
Kleur
Zwart, Wit
Garantie
5 jaar

Video van de Dali Callisto 6C

Onderscheidingen van de Dali Callisto 6C

  • EISA Award

Gerelateerd aan Dali Callisto 6C

Dali Callisto 2C
Dali Callisto 2C Luidspreker € 1195,-
Dali Katch
Dali Katch Luidspreker € 399,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.