Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali Callisto 2C

 

De Dali Callistoi 2C is de compacte oplossing in het CALLISTO-systeem. Perfect voor kleinere ruimtes of ruimtes waar de aanwezigheid van de luidsprekers moet worden geminimaliseerd, zonder de prestaties op te geven. De combinatie van de 6½ "low-loss houtvezel-woofer, de hybride tweeter-module en het perfect uitgebalanceerde interne volume van de kast, vormen samen de basis voor een zeer nauwkeurige audio-ervaring.

Lees verder

ng="nl">Voor de beste gebruikerservaring kunt u de Callisto serie combineren met de DALI Sound Hub met optionele Bluesound integratie module.

De DALI Sound Hub kan fungeren als de centrale hub voor het CALLISTO-luidsprekersysteem en brengt alles samen. Met ingebouwde Bluetooth, ingangen voor optisch (x2), analoog (x2), coax en integratie via dubbele uitbreidingspoorten, kunt u alles aansluiten op uw CALLISTO-luidsprekersysteem en, als u klaar bent, alles vergeten. De Sound Hub detecteert automatisch welke bron actief is en selecteert automatisch de juiste invoer, wat betekent dat het enige wat de luisteraar echt hoeft te doen, is het volume aanpassen. Natuurlijk kunt u de invoer ook handmatig selecteren; met de Bluetooth-afstandsbediening of rechtstreeks op de Sound Hub. De Sound Hub verzendt het audiosignaal (I2S) draadloos naar de aangesloten luidsprekers in ware HD-audiokwaliteit (24 bit / 96 kHz) om de best mogelijke weergave te garanderen. Met de Dali BluOS module kunt u de Callisto serie integreren binnen uw Bluesound Multiroom systeem.

van € 2598,- 1195,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Dali Callisto 2C

Demonstratiemodel van de Dali Callisto 2C

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

€ 799,- Neem contact met ons op

Specificaties van de Dali Callisto 2C

Type luidspreker
Actief Monitor
Vermogen
50 Watt RMS 250 Watt Piek
Speakerunits
6,5 inch woofer, hybride tweeter
Overige
Optionele HUB (549,-) Optionele Bluesound Module (499,-)
Kleur
Zwart, Wit
Garantie
2 jaar

Video van de Dali Callisto 2C

Gerelateerd aan Dali Callisto 2C

Dali Callisto 6C
Dali Callisto 6C Luidspreker € 1595,-
Dali Katch
Dali Katch Luidspreker € 399,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.