Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Canton Chrono SL 590.2

U houdt van het leven en weet het bijzondere te waarderen? Dan moet u de Canton Chrono SL 590.2 DC leren kennen. De luidsprekers uit de Canton Chrono SL serie staan voor stijlvolle luxe met een uitstekende klank en een beetje extravagantie. Daarbij zet de Chrono SL serie nieuwe maatstaven in hun segment voor wat betreft uitrusting en verwerking. De met diamant bewerkte aluminium-details en de hoogwaardig afgewerkte behuizing vormen één kant van de Canton Chrono SL 590.2 DC.

Uitstekende klankeigenschappen en een enorm akoestisch volume de andere kant van de Canton Chrono SL 590.2 DC. De hogetonenluidsprekers met aluminiu

Lees verder

m-mangaan-dome en een rib van weefsel beschikken over een eendelige “transmission front plate”. Deze vergroot de reflectiehoek en verhoogt de geluidsdruk van de Chrono SL serie ook buiten de akoestische as. De hoogwaardige, tegen kortsluiting beveiligde Bi-Wiring/Bi-Amping aansluitingsterminal van de Canton Chrono SL 590.2 DC maakt de perfecte verbinding tussen kabel en luidspreker mogelijk.

De lage- en middentonensystemen van de Chrono SL 590 DC overtuigen dankzij aluminiummembranen en wavegeometrie met de hoogste stabiliteit en een maximale uitslag in combinatie met een minimaal gewicht. De „down-port“ basreflexopening van de Canton Chrono SL 590.2 DC zorgt voor de intensieve basweergave en een gelijkmatige verdeling van de lage frequenties in de ruimte.

van € 899,- 759,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Canton Chrono SL 590.2

Type luidspreker
 Vloerstaander
Frequentie bereik
 20 - 40.000 Hz
Impedantie
 4 - 8 Ohm
Crossover-frequentie(s)
 300 / 3.000 Hz
Aantal speakerunits
 2x Woofer 180 mm, Aluminum
 1x Midrange 180 mm, Aluminum
 1x Tweeter 25 mm, aluminium-mangaan
Afmetingen (B x H x D)
 19 x 105 x 30 cm
Gewicht
 21 Kg
Overige
 Vergulde bi-wiring schroefaansluitingen
Kleur
 Zwart of wit high gloss
Garantie
 2 jaar

Video van de Canton Chrono SL 590.2

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.