Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Canton Chrono SL 520 DC

U houdt van het leven en weet het bijzondere te waarderen? Dan moet u de Chrono SL 520 leren kennen. De luidsprekers uit de Canton Chrono SL serie staan voor stijlvolle luxe met een uitstekende klank en een beetje extravagantie. Daarbij zet de Chrono SL serie nieuwe maatstaven in hun segment voor wat betreft uitrusting en verwerking. De met diamant bewerkte aluminium-details en de hoogwaardig afgewerkte behuizing vormen één kant van de Chrono SL 520.

Uitstekende klankeigenschappen en een enorm akoestisch volume de andere kant van de Canton Chrono SL 520. De hogetonenluidsprekers met aluminium-mangaan-dome en een rib van

Lees verder

weefsel beschikken over een eendelige “transmission front plate”. Deze vergroot de reflectiehoek en verhoogt de geluidsdruk van de Chrono SL serie ook buiten de akoestische as. De hoogwaardige, tegen kortsluiting beveiligde Bi-Wiring/Bi-Amping aansluitingsterminal van de Canton Chrono SL 520 maakt de perfecte verbinding tussen kabel en luidspreker mogelijk. De lage- en middentonensystemen van de Chrono SL 520 overtuigen dankzij aluminiummembranen en wavegeometrie met de hoogste stabiliteit en een maximale uitslag in combinatie met een minimaal De „down-port“ basreflexopening van de Canton Chrono SL 520 zorgt voor de intensieve basweergave en een gelijkmatige verdeling van de lage frequenties in de ruimte.

 

199,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Canton Chrono SL 520 DC

Type luidspreker
 Boekenplank
Frequentie bereik
 33 - 44.000 Hz
Impedantie
 4 - 8 Ohm
Crossover-frequentie(s)
 3.000 Hz
Aantal speakerunits
 1x Woofer 160 mm, Aluminum
1x Tweeter 25 mm, aluminium-mangaan
Afmetingen (H x B x D)
 17 x 29 x 29.3 cm
Gewicht
 5.7 kg
Kleur
 Zwart of wit hoogglans
Garantie
 5 jaar

Video van de Canton Chrono SL 520 DC

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.