Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins Formation Flex

Bowers & Wilkins Formation Flex toegevoegd aan de serie.
De Formation Flex is een compacte multiroom speaker in de lijn van Bowers & Wilkins. De Formation Flex heeft dezelfde tweetertechnologie aan boord als de bekroonde 600 serie. Hierdoor ervaar je dezelfde heldere geluidskwaliteit als bij de passieve speakers uit de 600 serie. De B&W Formation Flex is ontworpen om zeer flexibel ingezet te worden, zo kan deze compacte speaker ingezet worden als stand alone speaker of door er twee aan te schaffen als indrukwekkend stereopaar waarbij ze als linker- en rechterkanaal worden geconfigureerd. Combineer de Flex

Lees verder

met andere Formation producten voor een home audio / multiroomsysteem. Indien je reeds een B&W Formation Bar in bezit hebt kunnen twee stuks Formtion Flex ingezet worden als achterkanalen waardoor je een 5.0 ervaring beleeft, uitgebreid met de Formation Bass ervaar je een 5.1 surround geluid. De Bowers & Wilkins formation Flex voldoet dan ook aan de veeleisende hifi-normen van de fabrikant.

Plug and Play with B&W.
De Formation Flex is dankzij de gestroomlijnde app ongelofelijk snel en makkelijk in te stellen. Binnen enkele minuten kun je muziek afspelen. Het hoogwaardige en moderne ontwerp maakt een statement en past perfect in het hedendaagse interieur. Doordat de Formation lijn bestaat uit meerdere producten kan er door het hele huis uitgebreid worden. En zijn er meerdere oplossingen mogelijk.

Snelle synchronisatie
Dit alles is mogelijk door de exclusieve Formation Wireless Technology; een gepatenteerd systeem van Bowers & Wilkins voor de draadloze lijn met de kwaliteit van een bedraad systeem aldus B&W. Omdat de Formation producten gebruik maken van een gepatenteerd mesh-netwerk heeft deze serie geen invloed op het bestaande internetverkeer in huis. Daarnaast wordt bijna de perfecte luidsprekersynchronisatie- bereikt met de Formation line. Er is namelijk slechts een microseconde nodig om te synchroniseren. Hierdoor onstaat er een harmonieus geluid tussen beide luidsprekers.

Technieken in de Bowers & Wilkins Formation Flex.
Verder wordt als resolutie 96/24-bits gebruikt. Dat maakt streamen met hoge resolutie voor een voller en rijker geluid mogelijk, zonder dat er informatie verloren gaat. Andere technieken in deze compacte speaker zijn onder meer de dubbel ontkoppelde dome tweeter afgeleid van de 600 serie welke zorgt voor een ruimtelijk en indrukwekkend geluidsbeeld. B&W deelt mee dat er “Engineering van topkwaliteit – ontworpen en afgesteld door dezelfde engineers van Bowers & Wilkins die de legendarische 800 Series Diamond hebben ontwikkeld. Tot slot wordt er Dynamic EQ gebruikt. Door prestaties real-time te optimaliseren kan er een hoger prestatieniveau met minder vervorming worden bereikt. De B&W Formation Flex beschikt onder andere over Wi-Fi, Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth.

 

449,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Bowers & Wilkins Formation Flex

Type luidspreker
Multiroom/draadloze speaker
Frequentie bereik
50Hz tot 28kHz 
Versterker uitgangsvermogen
2 x 50W
Connectiviteit
Apple® AirPlay 2®technologie, Spotify® Connect, Roon Ready, Bluetooth In
Aansluitingen
Netwerk (RJ45 ethernet of Wi-Fi), USB – alleen werking, Bluetooth, Bluetooth® v4.1, Klasse 2  AptX HD AAC SBC 
Energieverbruik
Energieverbruik
Aantal speakerunits
1 x ø25mm (1 in) Decoupled double dome high-frequency
1x ø100mm (4 in) woven glass fibre cone bass/midrange
Afmetingen 
Lengte: 215mm (8.5 in)
Breedte: 130mm (5.1 in)
Diepte: 130mm (5.1 in)
Gewicht
2.3 kg (5lb)
Kleur
Zwart
Garantie
10 jaar

Video van de Bowers & Wilkins Formation Flex

Gerelateerd aan Bowers & Wilkins Formation Flex

Bowers & Wilkins Formation Bar
Bowers & Wilkins Formation Bar Luidspreker € 1249,-
Bowers & Wilkins Formation Bass
Bowers & Wilkins Formation Bass Subwoofer € 1099,-
Bowers & Wilkins Formation Duo
Bowers & Wilkins Formation Duo Luidspreker € 3999,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.