Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins A7

De Bowers & Wilikins A7 is het ultieme draadloze muzieksysteem. De A7 combineert het beste wat B&W aan audio-engineering en elektronica bieden met draadloze AirPlay-streaming van Apple. De Bowers & Wilkins A7 is een volledig streaming hifi-systeem in één discrete kast.

Draadloze muziek met AirPlay

Je hoeft maar te denken aan een liedje en met de B&W A7 kan je het afspelen - direct. Met AirPlay van Apple stream je draadloos hoogwaardige lossless audio of MP3's vanaf je iPhone®, iPad® of iPod Touch® rechtstreeks naar de B&W A7. En ook vanaf iTunes op een

Lees verder

Mac of pc. Met je Apple-toestel regel je je muziek op de Bowers & Wilkins A7, waar je ook bent. Het is tijd om je muziek de vrijheid te geven.

Volledig geluidsbereik, diepe bass

De Bowers & Wilkins A7, het ultieme draadloze muzieksysteem, omvat een 6" met Kevlar versterkte subwoofer voor een rijke, diepe bass en 4 hoogwaardige, speciaal door Bowers & Wilkins ontwikkelde stereodrivers. Deze garanderen een uitstekende verspreiding voor een natuurlijk en ruimtelijk geluid. In combinatie met de 5 audiofiele klasse D-versterkers levert de B&W A7 een waarlijk indrukwekkende audiokwaliteit.

Eenvoudig te installeren

Thuis maak je je nieuwe B&W A7 in een handomdraai gebruiksklaar. Met de gratis AirPlay-app van Bowers & Wilkins is hij moeiteloos te installeren en gebruiken. De app helpt je in eenvoudige stappen je Bowers & Wilkins A7 aan te sluiten op je Wi-Fi-netwerk en je instellingen te beheren, en dat alles draadloos.

 

799,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Bowers & Wilkins A7

Type luidspreker
Draadloos muzieksysteem 
Frequentie bereik
40 - 36.000 Hz 
Compatibiliteit 
iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (2e, 3e en 4e generatie), iPad 2 en iPad met iOS 4.3.3 of hoger, of Mac en pc met iTunes 10.2.2 of hoger. 
Ingangen
netwerk (RJ45 Ethernet of Wi-Fi), Auxiliary - analoog/optisch digitaal (3,5 mm mini-jack), Streaming, synchronisatie en firmware-upgrades (USB 2.0) 
Aantal speakerunits
2x 25 W (tweeter), 2x 25 W (mid-range), 1x 50 W (subwoofer) 
Afmetingen (H x B x D)
220 x 360 x 160 mm. 
Gewicht
5,7 kg.  
Kleur
Zwarte stof 
Garantie
2 jaar 

Video van de Bowers & Wilkins A7

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.