Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins A5

De Bowers & Wilkins A5 is puur, simpel en heeft een verbluffend geluid. Het discrete systeem van de B&W A5 past vrijwel overal en is er volledig op gericht om het beste op het gebied van hoogwaardige audio en intuïtieve draadloze streaming te leveren met behulp van de AirPlay®-technologie van Apple.

Draadloze muziek met AirPlay

Je hoeft maar te denken aan een liedje en je kunt het afspelen met de Bowers & Wilkins A5 - direct. Met AirPlay van Apple stream je draadloos muziek vanaf je iPhone®, iPad® of iPod Touch® rechtstreeks naar de B&W A5. Je kunt ook hoogwaardige

Lees verder

lossless audiobestanden en MP3's streamen vanaf iTunes op een Mac of pc. Met je toestel regel je je muziek, waar je ook bent. Het is tijd om je muziek de vrijheid te geven.

Loepzuiver geluid

De Bowers & Wilkins A5 is ontworpen om draadloos een ruimtelijk geluid te produceren met de beste audiobestanden. B&W's M-1-speakerdrivers, anti-resonantieplug en Flowports zijn gecombineerd met hoogwaardige digitaal-naar-analoog-converters en processors voor een storingsvrij digitaal signaal. Het resultaat: De B&W A5 is een kamervullend en toch verrassend compact systeem.

Eenvoudig te installeren

Thuis maak je je nieuwe B&W A5 in een handomdraai gebruiksklaar. Met de gratis AirPlay-app van Bowers & Wilkins is hij moeiteloos te installeren en gebruiken. De app helpt je in simpele stappen je A5 aan te sluiten op je Wi-Fi-netwerk en je instellingen te beheren, en dat alles draadloos.

 

499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Bowers & Wilkins A5

Type luidspreker
Draadloos muzieksysteem 
Frequentie bereik
47 - 22.000 
Ingangen
Netwerk (RJ45 Ethernet of Wi-Fi), Auxiliary - analoog (3,5 mm mini-jack) 
Compatibiliteit
iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (2e, 3e en 4e generatie), iPad 2 en iPad met iOS 4.3.3 of hoger, of Mac en pc met iTunes 10.2.2 of hoger. 
Aantal speakerunits
2x 20 W (tweeter), 2x 20 W (mid-range) 
Afmetingen (H x B x D)
180 x 300 x 120 
Gewicht
3,6 kg. 
Kleur
Zwarte stof 
Garantie
2 jaar 

Video van de Bowers & Wilkins A5

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.