Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Avantgarde Acoustic Trio

De Avantgarde Acoustic Trio is uniek in zijn artistieke vormgeving. Uniek in zijn state-of-the-art technologie. Uniek in zijn vakmanschap. Uniek in de, tot het uiterste doorgevoerde hoornarchitectuur. En last but not least, uniek in geluidskwaliteit, die onmogelijk is te beschrijven. Zoals het spreekwoord zegt: alle goede dingen komen in drieën. Trio. Dat is alles wat gezegd moet worden.

De Avantgarde Acoustic Trio is een 3-weg bolvormige hoorn satelliet luidspreker, dat voor frequenties, onder de 100 Hz wordt aangevuld met bijvoorbeeld de Basshorn actieve subwoofers. De audio weergave van de lagere frequenties wordt door een h

Lees verder

oorn met een doorsnede van 950 mm verzorgd. Het laag wordt door de nieuwe L3Ω driver met een 16 Ω OMEGA spreekspoel aangedreven. Het middengebied van de Trio met een bereik tot 600 Hz - wordt verzorgd door een vernieuwde 2 inch M3Ω driver met een spreekspoel van 27 Ω. Deze zit gemonteerd achter een hoorn met een doorsnede van 570 mm. De 16 Ω 1 inch tweeter, H3Ω, gekoppeld met een 180 mm hoorn neemt het over bij 4 kHz.

De Avantgarde Acoustic Trio CDC technologie, zorgt voor een minimalistisch concept met 4 passieve cross-over componenten voor het volledige 3-weg systeem. De nieuw ontworpen condensatoren die geconfigureerd worden met de gepatenteerde technologie van CPC. De Avantgarde Acoustic Trio heeft een gevoeligheid van maar liefst 109 dB.

Voor nog lagere frequenties kan de Trio-serie worden gecombineerd met de subwoofer van de Duo Grosso,SUB231, de Adric hoorn basmodules van de Duo Mezzo, of in zijn meest ultieme set-up, met van 2 tot 6 modules basshorn.

De Avantgarde Acoustic Trio is niet het meest risicoloze ontwerp, maar in een zoektocht naar de ultieme prestatie, zijn altijd al de meest fascinerende dingen ontstaan. De Avantgarde Acoustic Trio is met betrekking tot technologie en met betrekking tot geluid zo'n mijlpaal. En dat is waarom de Trio is ontwikkeld.

 

24000,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Avantgarde Acoustic Trio

Type luidspreker
3-weg hoornluidspreker 
Frequentie bereik
100 - 20.000 Hz
Gevoeligheid
109 dB
Aanbevolen vermogen
150 Watt
Impedantie
19 Ohm
Crossover-frequentie(s)
100/600/4.000 Hz
Aantal speakerunits
1 x 25mm high
1 x 50mm mid
1 x 200mm low
Afmetingen (H x B x D)
155 x 130 x 83 cm
Gewicht
62 Kg
Kleur
 Turmaline Vivid Black, Stealth Nocturne Grey, Diamond Crystal Silver, Akoya Pearl White, Light Amber Bronze, Saona Beach Cream, Shiny Citrine Orange, Ruby Brilliant Red, Sapphire Burma Blue, Light Topas Blue, Smaragd Pearl Green, custom kleuren verkrijgbaar.
Garantie
5 jaar

Video van de Avantgarde Acoustic Trio

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.