Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Harman Kardon HKTS 65

Het Harman Kardon HKTS 65 speakersysteem is een topklasse, 5.1-kanaals luidsprekersysteem voor thuisbioscopen met drivers voor het middenbereik met plat diafragma, CMMD Lite tweeters en een 200-watt draadloze subwoofer.

Het Harman Kardon HKTS 65, die is ontworpen om te fungeren als volledig geïntegreerd luidsprekerpakket voor thuisbioscopen, is het droomsysteem van elke muziek- en filmliefhebber. De technici van Harman Kardon® hebben alle componenten van het systeem zodanig ontworpen dat zij optimaal samenwerken, waardoor een rijke, realistische, alomvattende geluidsbelevenis wordt geboden.

Vijf satellietluidsprekers m

Lees verder

et voice-matching en krachtige drivers voor het middenbereik met plat diafragma en vloeiend klinkende CMMD® Lite koepeltweeters voor de voorste en surround-kanalen zijn uitgebreid met een robuuste, naar beneden gerichte, draadloze subwoofer om een volledig uitgebalanceerde weergave-omgeving te kunnen waarborgen. U kunt de tegen video afgeschermde luidsprekers dicht bij uw televisie plaatsen zonder magnetische storing te veroorzaken, terwijl de zorgvuldig ontworpen 2-1/2-wegs crossovers van het systeem vloeiende overgangen helpen waarborgen tussen de tweeters voor de hoge frequenties en de drivers voor het middenbereik van de satellietluidsprekers.

Het systeem wordt geleverd met een reeks verschillende kabels en montagebeugels die u helpen de luidsprekers vrijwel overal waar u maar wilt op te stellen. En u kunt het systeem zelfs nog verder uitbreiden door middel van een upgrade naar 7.1 kanalen en het toevoegen van HTFS 3-vloerstandaarden. Door uw thuisbioscoop te verheffen van gewoontjes naar waarlijk buitengewoon, waarborgt de Harman Kardon HKTS 65 dat u van de allerbeste bioscoopervaring kunt genieten.

999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Harman Kardon HKTS 65

Type luidspreker
5.1-kanaals luidsprekersysteem
Gevoeligheid
83 dB
Impedantie
8 Ohm
Gewicht
Satellieten: 1.7, Subwoofer: 9.9 kg.
Overige
Alle accessoires voor wandmontage en bekabeling wordt meegeleverd
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar

 

 

 

Video van de Harman Kardon HKTS 65

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.