Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Elac Cinema 3 ESP V

De Elac Cinema 3 ESP V heeft als idee, van een hoge geluidskwaliteit te genieten zonder daarbij concessies aan het woongenot te doen, staat ook achter de kleinste High-End-luidsprekers uit het Elac-leveringsprogramma. Met een afmeting van 12,1 cm hoog en 9,1 cm breed - de omvang van ongeveer een mannenvuist - bieden de 5 satellieten van de Elac Cinema 3 ESP V samen met de SUB111.2 ESP® - zo veel kracht , dat men benieuwd is naar het geheime recept. Elac heeft voor haar kleintjes - in navolging van haar andere kleine High-End-weergevers (b.v. de CL 305 en CL 310 JET) gekozen voor een massieve uit aluminium getrokken behuizing, dat bijzo

Lees verder

nder arm aan resonanties is.

De ingrediënten zijn de fijnste Elac-chassis, zoals b.v. hoog belastbare aluminium-sandwich-woofers met een dubbelle asymmetrische ophanging (DAS) en een met aluminium beklede hogetonen-weergever met ferro-fluid gekoelde spreekspoel beide met een neodymmagneet aandrijving. De gehele luidspreker is magnetisch afgeschermd. De 1,2 kg zware lichtgewicht - Elac 301 genoemd - overtuigd ook als kleine stereo-luidspreker, echter wel samen met de ondersteuning van een subwoofer.

De Elac 301.2 wordt geleverd met een universeel te gebruiken muurbeugel, deze kan in iedere mogelijke hoek op de wand worden aangebracht. Hierop geplaatst kan hij naar keuze naar voren of zijdelings het geluid in de ruimte afstralen. Een mooie standaard is als accessoire leverbaar. De gelukte combinatie tussen een goede geluidsweergave en actuele trends in de woninginrichting. Deze actieve subwoofer met bassrefex-techniek levert veel muziekgenot door het solide laagfundament bij de weergave van Home Cinema en Hifi-stereo.

De universele aansluitmogelijkheden van deze sub maken het mogelijk, om onafhankelijk van het laagmanagement van de receiver, de voorkanalen (Links, Rechts en Center) via de op de sub aanwezige luidspreker in- en uitgangen aan te sturen, terwijl het LFE (surround laag) tegelijkertijd ook aangestuurd kan worden. De wisselfrequentie tussen de subwoofer en de aangesloten luidsprekers is traploos instelbaar, waarmee een optimale aanpassing van het weergavebereik aan de luisterruimte gerealiseerd kan worden. Door de toepassing van de ESP-techniek is een voor de woofer schadelijke overbelasting niet mogelijk.

1750,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Elac Cinema 3 ESP V

Type luidspreker
 Dolby Surround Systeem met 5 satellietspeakers en een actieve subwoofer
Frequentie bereik
 Satellietspeakers: 80 - 35.000 Hz
 Subwoofer: 40 - 180 Hz
Gevoeligheid

 Satellietspeakers: 86 dB / 2.83 V / 1 m
 Subwoofer:  Line: 1 x 200 mV, LS: 3 x 2.5 V

Aanbevolen vermogen
 Satellietspeakers: 20 - 120 Watt
 Subwoofer:  80 W (sine), 100 W (pulse)
Impedantie

 Satellietspeakers: 4 Ohm
 Subwoofer:  Line: 35 kOhm, LS: 220 Ohm, floating

Crossover-frequentie(s)
 Satellietspeakers: 80 / 2.390 Hz
Aantal speakerunits
 Satellietspeakers: 1 Tweeter unit (diameter 20 mm), 1 Woofer unit (diameter 78 mm)
 Subwoofer:  1 Woofer unit (diameter 200 mm)
Afmetingen (H x B x D)
 Satellietspeaker: 121 x 91 x 136 mm.
 Subwoofer: 400 x 257 x 400 mm.
Gewicht
 Satellietspeakers: 1,5 kg.
 Subwoofer:  13 kg.
Kleur
 Wit of zwart
Garantie
 5 jaar

Video van de Elac Cinema 3 ESP V

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.