Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Klipsch Reference Premiere Serie

De nieuwe Klipsch Reference Premiere lijn is de opvolgende lijn van de Reference II serie. De Reference Premiere Serie bestaat uit drie vloerstaande speakers de Klipsch RP-280F de Klipsch RP-260F en de Klipsch RP-250F verder zijn er twee boekenplank luidsprekers te vinden, de Klipsch RP-150M en de Klipsch RP-160M, twee surround luidsprekers: de Klipsch RP-240S en de Klipsch RP-250S. Tenslotte beschikt deze nieuwe lijn ook nog over drie center speakers namelijk de Klipsch RP-450C, de Klipsch RP-440C en de Klipsch RP-250C.

Volop nieuwe technologieën

De speakers in de Klipsch Reference Premiere Serie bevat vele nieuwe technologieën. Dit zorgt ervoor, dat deze serie een waardige opvolger van de Reference II Serie is.

Deze lijn speakers is uitermate geschikt voor de beste thuisbioscoopervaring bijvoorbeeld een Dolby Atmos of Auro 3D theater. Dankzij de speciale surround speakers de RP-260S en de RP-250S, maar ook voor muziek komen ze zeer goed tot hun recht. Dankzij het hoge rendement van de speakers uit de Reference Premiere Series van Klipsch zijn ze zeer makkelijk aan te sturen, zelfs met een versterker met een lager vermogen.

90x90 Hybrid Tractrix® Horn
De vierkante hoornmond zorgt ervoor dat het hoge frequentiebereik verbeterd word. Ook zorgt deze technologie voor meer dynamiek.

Linear Travel Suspension (LTS) Titanium Tweeter
Deze tweeter technologie zorgt voor verbeterde gedetailleerde prestaties.

Spun Copper Cerametallic™ Woofers
Deze woofers vertegenwoordigen het Klipsch geluid, dankzij zijn uitzonderlijke stijfheid en lichtgewicht ontwerp treed er minimale vervorming op. In combinatie met de eerder genoemde LTS tweeter, bieden zij het fantastische Klipsch geluid.

All New Tractrix Port
Door gebruik te maken van de Tractrix geometrie, kunnen de speakers een nog krachtigere lagere frequentie weergeven.

Klipsch RP-280F

Klipsch RP-280F

De Klipsch RP-280F vloerstaande luidspreker is de grootste in de Reference Premiere serie met een bioscoopachtig geluid.

Klipsch RP-160M

Klipsch RP-160M

De Klipsch RP-160M monitorspeakers zijn uitgerust met een koperen Cerametallic ™ woofer en een Hybride Tractrix® tweeter om een onovertroffen luisterervaring te leveren.

Klipsch RP-250S

Klipsch RP-250S

De Klipsch RP-250S surround luidsprekers leveren het best presterende surroundgeluid dat mogelijk is. U haalt een ware theater-kwaliteit surround-ervaring in huis.

Klipsch RP-450C

Klipsch RP-450C

Bent u op zoek naar een centerluidspreker voor uw homecinema-set? Dan is de Klipsch RP-450C wellicht iets voor u.