Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audioquest GO-4

AudioQuest Go-4 is de luxe versie van de AudioQuest Type 4 luidsprekerkabel. AudioQuest Go-4 is gemaakt van de hoogste kwaliteit koper en is voorzien van DBS, het gepatenteerde systeem van AudioQuest dat de moleculen in de isolatie door middel van een elektrische spanning van 72 Volt polariseert en op die manier in één richting oriënteert, waardoor veel minder vervorming optreedt. Een bijkomend voordeel van DBS is dat de kabel zo goed als ingespeeld uit de verpakking komt. Het verschil in geluidskwaliteit is opmerkelijk. Het resultaat van de GO-4  kabel is een mooi vol en evenwichtig geluid wat nooit hard of scherp

Lees verder

wordt.

AudioQuest Go-4 wordt fraai afgewerkt met verzilverde banaan- of spadeconnectoren voor een goede signaaloverdracht. Kabel bestaat uit vier massief koperen (PSC+) geleiders en is bedoeld om ‘single-wire’ te gebruiken. Liever een ‘bi-wire’ oplossing? De AudioQuest Rocket 88 heeft dezelfde kwaliteit en is hiervoor speciaal ontwikkeld.

De weergegeven prijs is voor een gemonteerde set van 1,5 meter. Heeft u een andere lengte nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

van € 499,- 489,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Audioquest GO-4

Type kabel
Speaker
Lengte snoer
vanaf 1 meter
Aansluiting(en)
Banaan- of spadeconnectoren
Materiaal
vier massief koperen (PSC+) geleiders

Video van de Audioquest GO-4

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.