Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bezoek onze jubileumshow

Op 29 november is het zover: Stassen Hifi viert samen met u haar 60-jarig jubileum. Op deze dag maakt u in een feestelijke ambiance kennis met de nieuwste producten op het gebied van beeld en geluid en profiteert u van aantrekkelijke jubileumaanbiedingen

60 Jaar Stassen Hifi

In 2013 werd het pand van Stassen Hifi, genaamd Palazzo, na een volledige renovatie feestelijk heropend. In het Palazzo luisterkasteel toont Stassen Hifi alle nieuwigheden op het gebied van beeld en geluid in tal van luisterruimtes en 3 bioscopen met Auro-3D®, Dolby Atmos en DTS:X geluidstechniek.

Bowers & Wilkins presenteert tijdens deze jubileumshow met trots de nieuwe Diamond-serie. De 805 D3 tot en met de 802 D3 zullen qua design en geluid uw hart veroveren.

Ook de nieuwe high-end serie van Focal is een feit met de Focal Sopra Nº1 en de Focal Sopra Nº2. Met de introductie van deze serie heeft Focal weer een nieuwe mijlpaal bereikt in geluidsweergave.

Bent u fan van streaming audio? Bluesound presenteert de 2e generatie streamingproducten, Yamaha het nieuwe multiroom systeem genaamd MusicCast en Lyravox de ‘all-in-one’ high-end Stereomaster.

En niet te vergeten het nieuwste op het gebied van beeld: De nieuwe 4K OLED televisies van LG en de nieuwe Sony 4K projector laten u film beleven als nooit tevoren.

Uiteraard zijn ook de volgende (high-end) merken te zien en te beluisteren: Classé Audio, Clearaudio, Denon, Klipsch, Libratone, Luxman, Marantz, NAD, Onkyo, Parasound, PMC, Savant (domotica), Sonos, TMA Audio en Triangle.

U bent van harte welkom op zondag 29 november van 11.00 - 18.00 uur. Een Aanmelding is niet nodig.