Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audioquest NightHawk

De Audioquest NightHawk is de eerste koptelefoon die deze kabelexpert op de markt brengt. Dit product van topkwaliteit wist zelfs al voor de officiële lancering enkele awards binnen te slepen. Het design van deze hoofdtelefoon zorgt voor een optimale geluidsbeleving zonder dat het ten koste gaat van het comfort, kortom uren luisterplezier!

Ergonomisch ontwerp
Het ontwerp van de NightHawk neemt de onnodige barricades tussen luisteraar en muziek weg. Deze hoofdtelefoon is voorzien van een flexibele hoofdband waardoor het gewicht efficiënt wordt verdeeld en het draagcomfort wordt verhoogd. Het geavan

Lees verder

ceerde design van de oorschelpen benaderen het idee van de interne draagbalkversterking van een luidspreker; hierdoor worden vibraties en ongewenste resonanties tot een absoluut minimum gebracht. Ook over de oorkussens is goed nagedacht, ze zijn van zacht en duurzaam leer, ze zijn ontwikkeld om de vorm van het menselijk oor zo goed als mogelijk na te bootsen. Het resultaat is goed voor uren aan zeer comfortabel luisterplezier.

Fantastisch maar bovenal duurzaam materiaal
Voor de oorschelpen van de Audioquest NightHawk is een uniek en revolutionair materiaal gebruikt wat Liquid Wood wordt genoemd. Liquid Wood is gemaakt van hout gecombineerd met plantaardige vezels, deze twee grondstoffen worden verwarmd tot ze vloeibaar zijn waarna het zo wordt verwerkt dat het gegoten kan worden. In tegenstelling tot regulier kunststof of hout heeft Liquid Wood optimale akoestische eigenschappen het wordt dan ook gebruikt om het geluid zo realistisch mogelijk weer te geven voor het menselijk gehoor, mede door de vorm erg op die van het menselijk oor te laten lijken. Waardoor de koptelefoon beter past, naast het draagcomfort zorgt het ook voor minder vermoeidheid bij intensief gebruik.

Eigen unieke imago door 3D print
De grill van de Audioquest NightHawk is gebaseerd op de onderliggende structuur van de vleugels van een vlinder. Het fascinerende kubieke raster verspreidt het licht en creëert zo regenboogkleur effecten. Dit is niet alleen prachtig voor het uiterlijk, het heeft ook nog een praktische functie: het traliewerk van de grill zorgt er ook voor dat het geluid verspreidt wordt, verder rekent het af met resonanties. De structuur van de grill is zo complex dat het niet machinaal geproduceerd kan worden, hierdoor was Audioquest genoodzaakt om een andere oplossing te zoeken en wel met een 3D print techniek: Selective Laser Sintering. De Audioquest NightHawk is de eerste hoofdtelefoon ter wereld waarvoor tijdens het productieproces een 3D print techniek wordt gebruikt.

Het zal u niets verbazen aangezien Audioquest een kabelexpert is u dan ook een topkwaliteit kabel bij de NightHawk krijgt. Verder wordt er een luxe case meegeleverd. En ten slotte ook nog een 6.3mm naar 3.5mm jackadapter. Dankzij de NightHawk klinkt uw muziek dan ook Helder, Natuurlijk maar vooral erg dynamisch.

van € 599,- 449,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Audioquest NightHawk

Type product
Hoofdtelefoon
Aansluitingen
6,3 mm (6,3mm naar 3,5mm jackadapter wordt meegeleverd)
Diameter drivers
50mm
Pasvorm
Over-Ear
Materiaal
Liquid Wood
Kleur
Bruin
Overige
Inclusief luxe case, 6,3 mm naar 3,5mm jackadapter
Gewicht inclusief verpakking
800 gram
Klankkast
Half open

Video van de Audioquest NightHawk

Gerelateerd aan Audioquest NightHawk

OPPO PM-1
OPPO PM-1 Hoofdtelefoon € 1399,-
Pioneer SE-Master1
Pioneer SE-Master1 Hoofdtelefoon € 2049,-
Sennheiser HD 800
Sennheiser HD 800 Hoofdtelefoon € 1099,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.