Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

HiFi Show 2016 - Best Value for Money

Op Zondag 27 november organiseert Stassen Hifi een groots opgezette show welke in het teken staat van “Best Value for Money” . Op deze dag kunt u in het Palazzo Luisterkasteel kennis maken met de nieuwste producten op het gebied van betaalbaar high end geluid.

Luisteren, ervaren en vergelijken.

Tijdens de HiFi show wordt u geïnformeerd over de laatste nieuwtjes op audio en video gebied door de vertegenwoordigers van de verschillende merken. Hierbij kunt u ervaren welke producten u het beste vindt presteren en in uw huiskamer of luisterruimte het mooist tot hun recht zouden komen.

Zoals ieder jaar hebben we weer een groot aanbod voor u verzameld. De volgende merken zullen vertegenwoordigd zijn tijdens de Show: Bowers&Wilkins, Rotel, KEF, Hegel, Focal, Electrocompaniet Ec-living, Triangle, Musical Fidelity, Quad, Sugden Audio, Dali, NAD, Bluesound, Onkyo, Klipsch Wireless, Lyravox, Magnat Magnasphere, en Marantz. In de aanloop naar de HiFi show zullen hier zelfs nog merken bij komen.

Als speciale gast komt dit jaar Matthias Böde, HiFi goeroe van het Duitse STEREO, gedurende de dag workshops geven over verschillende artikelen en ontwikkelingen in meerdere luisterruimtes.

Het thema van de HiFi show is dit jaar “Best Value for Money”. Deze “Best Value” zult u die dag terug zien aan een aantal set-combinaties met nieuwe producten en realistische prijzen. Hierbij is ons uitgangspunt om High-End geluid te bieden voor een toegankelijke prijs. Heeft u zelf een andere combinatie in gedachten dan kunt u onze medewerkers vragen voor een aangepaste set-prijs en ontvang de "Best Value for Money".

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai op zondag 27 November van 11:00 tot 17:00 bij het Palazzo luisterkasteel, Grotestraat 23 te Tegelen (gemeente Venlo). Een aanmelding is niet noodzakelijk. Hieronder ziet u alvast een kleine greep uit de nieuwe producten die u tijdens de show zult kunnen ervaren.

Impressie HiFi Show 2015

HiFi Show 2016 - Best Value for Money
HiFi Show 2016 - Best Value for Money
HiFi Show 2016 - Best Value for Money
HiFi Show 2016 - Best Value for Money
Sugden Audio A21AL MKII

Sugden Audio A21AL MKII

De Sugden Audio A21AL MKII biedt Klasse A high-end prestaties voor een zeer redelijke prijs. Het single-ended circuit brengt een indrukwekkende dynamiek en prachtig basgeluid. Het design is simpel, doch stijlvol.

Triangle Esprit Super Antal EZ

Triangle Esprit Super Antal EZ

De Triangle Esprit Super Antal EZ overtreft de ESPRIT Antal EZ als het nieuwe vlaggenschip uit de serie.

Musical Fidelity M6 Encore 225

Musical Fidelity M6 Encore 225

De Musical Fidelity M6 Encore 225 is een complete audio-oplossing waarbij al uw muziek op één plek kan worden verzameld. De versterkers in de Musical Fidelity M6 Encore 225 zijn identiek aan die van de M6si en leveren 225 Watt per kanaal bij 8 Ohm.

Onkyo TX-RZ3100

Onkyo TX-RZ3100

Dit vlaggenschip van Onkyo is de ultieme drijfkracht achter een 7.2.4 kanaals home-cinema opstelling. Het geluid is accuraat, vol en rijk waardoor u zich volledig in de film waant.

Klipsch RP HD Wireless

Klipsch RP HD Wireless

Met de draadloze home-cinema oplossingen van Klipsch verandert u in een handomdraai uw woonkamer in een thuisbioscoop.

Quad Z3

Quad Z3

De Quad Z3 is voorzien van een 150mm glasvezel woofer, twee 175mm middenbereik units en een 90x12mm ribbon tweeter voor een uitermate natuurgetrouwe geluidsweergave.