Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Heos by Denon Cinema

Omring uzelf met geluid, zonder kabels!

5.1 Surround geluid

Een complete draadloze surroundopstelling maakt u in een handomdraai door de HEOS BAR te combineren met de HEOS Subwoofer en twee HEOS compactspeakers voor de achterste kanalen. Heeft u liever andere niet-HEOS luidsprekers aan de voorzijde, dan kunt u gebruik maken van de HEOS amp of Link.

Heos Bar

De HEOS Bar levert exceptionele prestaties met geavanceerde signaalverwerking, versterking en 9 high-performance drivers. Het is een zeer nette upgrade voor zelfs de grootste schermen. Vier 4K-compatibele HDMI's geven de mogelijkheid om de HEOS Bar zelfs met multi-source AV opstellingen te gebruiken terwijl de HEOS integratie het mogelijk maakt om van al uw muziek draadloos te genieten.

Heos AVR

Er is geen twijfel mogelijk over de toekomstbestendigheid van de HEOS AVR gezien hij voldoet aan de laatste HDMI standaarden. Vier HDMI 2.0a/HDCP 2.2 inputs verzekeren u van een optimale 4K Ultra HD filmervaring. Met betrekking tot geluid kunt u rekenen op Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio.

Heos Subwoofer

Laat uw wereld beven met films en geluid - draadloos. De HEOS Subwoofer voegt denderende bas toe aan al het geluid. Met zijn krachtige versterking en geoptimaliseerde drivers is hij in staat samen te werken met het gehele HEOS assortiment. Elke HEOS speaker, de HEOS Bar, HEOS AVR, HEOS Amp en HEOS Link.

Heos Cinema

Heos by Denon Cinema
Heos by Denon Cinema
Heos by Denon Cinema
Heos by Denon Cinema
Heos 5.1

Heos 5.1

Deze draadloze HEOS 5.1 home cinema set van Denon bestaat uit: 1x Denon HEOS BAR 2x Denon HEOS 3 1x Denon HEOS SUBWOOFER 2x Vogels Sound 5313 vloerstandaard voor HEOS 3

Heos Link

Heos Link

Met de Denon HEOS Link wordt het mogelijk om met uw bestaande stereo- of home cinema set eenvoudig muziek te streamen.

Heos 3

Heos 3

De Denon HEOS 3 is ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of keuken. De Denon HEOS 3 is een compacte speaker welke op verschillende manieren muziek kan spelen, namelijk: muziek uit de cloud, muziek via smartphone of tablet of USB- en NAS bronnen.

Heos Bar

Heos Bar

De HEOS BAR levert indrukwekkende prestaties en verbetert ingrijpend het geluid van uw televisie of blu-ray speler. Dit alles in een verfijnd en dun jasje en te gebruiken voor muziek streaming.

Heos Subwoofer

Heos Subwoofer

De Denon HEOS draadloze subwoofer voegt een volle, stevige basweergave toe aan elk HEOS apparaat. De HEOS subwoofer past in elke ruimte in elke opstelling.

Heos AVR

Heos AVR

De stijlvolle Denon HEOS AVR is een innovatie op het gebied van A/V receivers. Draadloos surround, excellente prestaties en een vernieuwend design. De 5.1-kanaals Denon HEOS AVR receiver is klaar om zowel uw favoriete luidsprekers als elke HEOS multiroomspeaker om te toveren tot een surround-ervaring.