Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Heos by Denon Multiroom

HEOS is een draadloos muzieksysteem dat u de controle geeft over al uw muziek, overal in uw huis. Alles wat u nodig heeft is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app

HEOS Draadloos Multiroom Muzieksysteem

U bepaalt uw muziek. Stream of speel selecties van uw muziekbibliotheek. Party en Family modi geven de mogelijkheid om één nummer in alle ruimtes af te spelen, of verschillende nummers in elke ruimte. De keuze is aan u.

Prachtige Audioweergave,­ Samen of Apart.

Samen of apart, deze stijlvolle en krachtige draadloze speakers leveren een pure en precieze audioweergave. Groepeer en synchroniseer het geluid voor een optimale kamervullende muziekweergave.

Ga op in de muziek. Ga op in de ervaring.

De muziek waar u altijd al van gehouden heeft, klinkt weer als nieuw met de onvergelijkbaar goede geluidskwaliteit van een HEOS draadloos speakersysteem. En met bijna eindeloze bronnen voor muziek, zowel online als streaming, brengt dit krachtig draadloos audio systeem u steeds weer nieuwe favorieten.

Stream Muziek van ’s werelds grootste online muziekdiensten.

Met HEOS heeft u alle mogelijkheden die u nodig hebt en alle toegang die u wilt. Stream muziek van uw favoriete cloud-diensten zoals Spotify, Deezer, TIDAL, Napster, TuneIn, SoundCloud en Mood Mix. Plus, luister naar nummers die op uw smartphone, tablet, USB-drives of NAS-drives staan.

Eenvoudige Set-Up In Elke Ruimte.

Plaats de draadloze luidsprekers, download de gratis app voor smartphone of tablet, maak verbinding met het draadloze netwerk in uw huis en selecteer een bron. En dan: genieten maar!

HEOS Multiroom

Heos by Denon Multiroom
Heos by Denon Multiroom
Heos by Denon Multiroom
Heos by Denon Multiroom
HEOS 7

HEOS 7

De Denon HEOS 7 is prachtig afgewerkt met mooie en originele materialen, gesculpteerd om de fantastische werking uit te stralen. De HEOS 7 is tevens voorzien van een op elkaar afgestelde mix van vijf speciaal ontworpen drivers, twee radiatoren, en vijf Klasse-D versterkers

HEOS 5

HEOS 5

De Denon HEOS 5 is uitgerust met een hoogstaande mix van vier speciaal ontworpen drivers, een passieve radiator en vier Klasse-D versterkers. Allen aangestuurd door state-of-the-art digitale signaal verwerking.

HEOS 3

HEOS 3

De Denon HEOS 3 is ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of keuken.

HEOS 1

HEOS 1

De HEOS 1 (HS2) is de kleinste speakers uit dit multiroomsysteem, het geluid dat deze speaker produceert is verrassend voor het compacte design.

HEOS LINK

HEOS LINK

Met de Denon HEOS Link wordt het mogelijk om met uw bestaande stereo- of home cinema set eenvoudig muziek te streamen.

HEOS AMP

HEOS AMP

De Denon HEOS Amp voegt aan ieder paar luidsprekers een multiroomfuntonaliteit toe. De Denon HEOS Amp is een digitale klasse D versterker met 100W vermogen. Belangrijke kenmerken van de Denon HEOS Amp zijn de lage vervorming en de hoge stroomsterkte. Deze digitale versterker zit in een compacte behuizing.