Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Harman Kardon Omni Serie

In navolging van o.a. Denon met het Denon HEOS systeem komt nu ook Harman Kardon met een draadloos HD multi-room systeem, genaamd: Harman Kardon Omni.

Volop innovatieve toepassingen

Het Harman Kardon Omni systeem wordt automatisch met nieuwe software ge-update. Door de One Touch Follow Me Audio-functie volgt de muziek die u op dat moment afspeelt als u loopt van de één naar de andere kamer, zelfs met Bluetooth streaming. En met de Link Button Speaker Control-optie kunt u ervoor zorgen dat elke speaker in huis, waar ze ook staan, dezelfde muziek afspeelt. Het voordeel van het Harman Kardon Omni systeem ten opzichte van anderen systemen is dat het streamen in 24-bit/96kHz mogelijk maakt.

De line-up bestaat uit de Harman Kardon Omni 10, Harman Kardon Omni 20 en de Harman Kardon Adapt. De Harman Kardon Omni 10 en 20 zijn de draadloze speakers welke u samen of los kunt gebruiken in één of meerdere kamers. De speakers zijn te verkrijgen in de kleuren wit en zwart.

De Harman Kardon Adapt maakt het mogelijk om uw bestaande Hifi systeem om te toveren tot een draadloos Hifi multi-room systeem. Ook de Harman Kardon Adapt is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit.

Het gehele systeem is heel makkelijk te installeren en te besturen via de gratis te downloaden Harman Controller App.

DE HARMAN KARDON OMNI SERIE

Harman Kardon Omni 10

Harman Kardon Omni 10

Met de Harman Kardon Omni 10 geniet je draadloos van je gehele muziekcollectie op je smartphone of tablet via je eigen WiFi of Bluetooth verbinding.

Harman Kardon Omni 20

Harman Kardon Omni 20

De Harman Kardon Omni 20 is een draadloze bluetooth/WiFi luidspreker waarmee je kunt genieten van al je muziek van bijvoorbeeld je telefoon/ tablet.