Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Vier geliefde vloerstaanders

Welke luidsprekers het mooist klinken is vaak zeer persoonlijk. Toch zijn er luidsprekers die in hun prijsklasse meer worden uitgekozen dan anderen. We bespreken een aantal van de meest populaire vloerstaande luidsprekers.

De tirannie van de keuze

Heeft u ooit problemen gehad met het maken van een keuze uit een verbijsterende hoeveelheid mogelijkheden? Misschien bij het kopen van een auto, een computer of een tube tandpasta? Te veel keuzes zorgen ervoor dat we grote moeite kunnen krijgen met het nemen van een beslissing. Een goede oplossing hiervoor is gewoon eens iets te proberen. In het geval van luidprekers kunt u deze bijvoorbeeld in alle rust testen in ons Palazzo. Maar welke luidsprekers gaat u uitkiezen om te beluisteren? Een goed startpunt is het beluisteren van een populaire speaker binnen uw budget. Er zijn u immers velen voor geweest die deze luidspreker zo goed hebben gevonden dat ze tot aankoop zijn overgegaan.

Dali Opticon 6

De   Dali Opticon 6 is de op één na grootste luidspreker uit de Opticon serie en is voorzien van een hybride tweeter en dubbele 6,5 inch woofer. Door luisteraars wordt het geluid van de Opticon 6 vaak beschreven als:  Erg goed gebalanceerd, krachtiger dan verwacht en zeer gedetailleerd.

Een vaak gekozen versterker bij een paar Opticon 6 is de Rotel RA-12 V2.

Focal Aria 948

De Focal Aria 948 is een 3-weg vloerstaande luidspreker. Ondanks dat deze luidpreker in December 2013 is gelanceerd blijft de Aria 948 ongekend populair. Deze luidsprekers worden geprezen voor het neutrale doch harmonieuze geluid met een diepe en strakke bas.

De Focal Aria 948 wordt geregeld gecombineerd met de Music Hall A70.2 .

Triangle Signature Delta

De tweede Franse speaker in dit lijstje heeft een zeer uitgesproken karakter. Sommigen knappen hier op af terwijl velen er meteen gek op zijn. Of het karakter nu wel of niet mooi wordt gevonden, de Triangle Signature Delta’s tonen een grote mate van complexiteit en perfecte timing.

Een populaire keuze bij de Triangle Signature Delta is de Parasound P5 + Parasound HALO A23 combinatie.

Bowers & Wilkins 804 D3

De High-End Bowers & Wilkins D3 Diamond   is een  zeer invloedrijke en iconische serie. De Bowers & Wilkins 804 D3 is de kleinste vloerstaande luidspreker uit deze serie en is tevens de speaker die het meest gekocht wordt. Een tevreden eigenaar zegt over de 804 D3: “…ze zijn zo gedetailleerd dat je de ademhaling en het omslaan van de bladmuziek in een klassiek stuk zelfs kunt horen . Voor slechte kwaliteit opnames is de 804D3 echter onverbiddelijk, je hoort immers alles. Maar als de muziek goed is, is het werkelijk een hemelse ervaring.”

Een versterker die we geregeld terug zien is bij de Bowers & Wilkins 804 D3 is de Hegel H360 .

Vloerstaande luidsprekers

Vier geliefde vloerstaanders
Vier geliefde vloerstaanders
Vier geliefde vloerstaanders
Vier geliefde vloerstaanders
Dali Opticon 6

Dali Opticon 6

Met de dubbele low-loss woofers, uniek motorsysteem en hybride tweeter levert de Dali Opticon 6 audio met een WoW-factor.

Focal Aria 948

Focal Aria 948

De Focal Aria 948 symboliseert het langzaam terugkeren van 'echte' akoestische luidsprekers.

Triangle Signature Delta

Triangle Signature Delta

In de Triangle Signature Delta zitten alle hoogstandjes van Triangle's R&D afdeling verwerkt. Het resultaat is werkelijk verbluffend.

Bowers & Wilkins 804 D3

Bowers & Wilkins 804 D3

Met de Bowers & Wilkins 804 D3 haalt u absolute topkwaliteit in huis waar u ongetwijfeld van onder de indruk zult zijn.

Music Hall A70.2

Music Hall A70.2

De Music Hall A70.2 is de krachtigste versterker die Music Hall ooit gemaakt heeft.

Hegel H360

Hegel H360

Het uitgangspunt bij alles wat Hegel produceert is de geluidskwaliteit. De Hegel H360 is daar geen uitzondering op. Zelden wordt zoveel power gecombineerd met finesse.Speciaal ontworpen voedingen en verfijnde volume dempers dragen bij aan een belachelijk laag ruisniveau.