Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Electrocompaniet EC living

Het Noorse Electrocompaniet stapt in Multiroom met een assortiment van verschillende elegant-ogende modulaire streaming componenten en luidsprekers.

Een compleet assortiment voor ieder wat wils

Het EC Living systeem kan bestaan uit één enkele speaker tot een 7.4 kanaals surround opstelling met verschillende streamers. Het gehele assortiment wordt geproduceerd in Noorwegen en wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het design is ook typisch Scandinavisch waarbij de Noorse natuur een sterke invloed heeft gehad.

EC Living Tana Compactspeaker

De Electrocompaniet Tana 2-weg luidspreker is voorzien van een 150 Watt Klasse A/B versterker en heeft een toslink, coax en usb ingang voor een ruime inzetbaarheid. Er zijn twee varianten, de EC living Tana SL-1 met streamer en de EC living Tana L-1 add-on speaker. Als u een EC-living streamer of TANA SL-1 heeft breidt u het systeem uit met de Tana L-1 add-on speakers.

EC Living Sira L-1 Subwoofer

Voor extra bas en dynamiek is er de Sira L-1 subwoofer. Deze slank uitgevoerde woofer is zowel staand als liggend te plaatsen en is natuurlijk ook draadloos. De 300 Watt Klasse D versterking is voor veel situaties voldoende. Bij voorkeur kunnen er maximaal 4 Sira L-1 Subwoofers aan het systeem worden gekoppeld.

EC Living Soundbar

Het door Electrocompaniet vrijgegeven beeldmateriaal toont een strak uitgevoerde soundbar in de EC living stijl. De specificaties van deze soundbar zijn nog onbekend, en ook een release datum is nog even afwachten. Toch is het feit dat deze “onderweg” is een prettige gedachte.

EC Living Streamer

Om uw bestaande system te upgraden met volgende generatie audio streaming kunt u kiezen voor de RENA S-1 streamer of RENA SA-1 streamer-versterker combinatie. Als u eenmaal uw bestaande apparatuur aan het EC-living systeem heeft verbonden kunt u deze eenvoudig uitbreiden met de L-1 compactspeaker en subwoofer.

EC Living Streamers met Hdmi switch

De RENA SH-1 en RENA SHA-1 zijn vergelijkbaar met de S-1 en SA-1, echter zijn deze tevens voorzien van een AV switch. Hiermee schakelt u gemakkelijk tussen uw digitale videobronnen en kunt u de beelden op volledige kwaliteit naar uw TV sturen, zelfs 4k UHD. Het audiospoor wordt rechtstreeks naar uw bestaande speakers en/of EC Living speakers gestuurd.

EC Living Audio en Video Streamer

De EC Living SV-1 laat u uw audio en (4K UHD) video rechtstreeks streamen vanuit uw collectie of het internet. Dit video streamen gaat via dezelfde app en web-interface als de andere systemen en is tevens met een afstandsbediening te besturen. De EC Living SV-1 kan het aantal kastjes onder uw tv dus reduceren naar één. Toch zijn er voor de liefhebbers nog 3 HDMI inputs aanwezig.

The EC Living

Electrocompaniet EC living
Electrocompaniet EC living
Electrocompaniet EC living
Electrocompaniet EC living
Electrocompaniet EC Living TANA SL-1

Electrocompaniet EC Living TANA SL-1

De EC Living TANA SL-1 kunt u als enkele speaker gebruiken of uitbreiden met één of meerdere TANA L-1 en/of SIRA L-1.

Electrocompaniet EC Living Sira  L-1

Electrocompaniet EC Living Sira L-1

De Sira L-1 Subwoofer kunt u zowel staand of liggend plaatsen.

Electrocompaniet EC Living RENA S-1

Electrocompaniet EC Living RENA S-1

Met de RENA S-1 streamt u naar uw huidige hifi opstelling.

Electrocompaniet EC Living RENA SA-1

Electrocompaniet EC Living RENA SA-1

De RENA SA-1 versterker/streamer kunt u rechtstreeks aansluiten op uw passieve luidsprekers.

Electrocompaniet EC Living RENA SHA-1

Electrocompaniet EC Living RENA SHA-1

Dankzij de HDMI switch kunt u met de RENA SHA-1 zowel audio als video regelen.

Electrocompaniet EC Living RENA SV-1

Electrocompaniet EC Living RENA SV-1

De RENA SV-1 is een alles-in-één oplossing met de mogelijkheid tot directe 4k streaming.