Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 
Domotica en installatie projecten

Domotica en installatie projecten

Stassen Hifi heeft ruime ervaring met volledige installaties en domotica projecten. Zo is bijvoorbeeld de gehele renovatie en herbouw van het Palazzo luisterkasteel in opdracht van Stassen Hifi uitgevoerd in samenwerking met gecertificeerde en hoog gekwalificeerde onderaannemers: een onafhankelijk en ervaren bureau, gespecialiseerd in bouwkundig advies, ontwerp, planning, uitvoering, budget- en kwaliteitsbewaking heeft dat in opdracht van Stassen Hifi gedaan.

Ruime expertise en gekwalificeerde partners

Deze uitstekende samenwerking tussen beide partijen heeft nu reeds geleid tot de oplevering van een aantal hoogwaardige domotica projecten. Het aannemen van de projecten door Stassen Hifi is het gevolg van de diverse aanvragen daarvoor van klanten. De klanten van tegenwoordig hebben steeds minder tijd voor het installeren van een hoogwaardige hifi installatie en willen graag door een professionele partij ontzorgd worden.

Stassen Hifi kan desgewenst samen met onafhankelijke partijen alle bouwkundige en technische aspecten die bij het aanleggen van een hifi installatie, hometheater of domotica komen kijken voor u uitvoeren.

Integreer audio en video in uw nieuwbouw of renovatie

Expertise en betrokkenheid hebben bij het Palazzo luisterkasteel en diverse andere projecten geleid tot een optimaal eindresultaat. Alle bouwkundige voorzieningen en het volledige pakket aan installatiewerkzaamheden van hifi gerelateerde producten zijn vakkundig uitgevoerd. Bij dit laatste aspect mag u onder andere denken aan de bouw van de volledig gemoderniseerde concertzaal en de aanleg van het met Auro 3D uitgevoerde hometheater, het trotse en unieke paradepaardje van Stassen Hifi. Met een aanzienlijke technische, bouwkundige en commerciële ervaring wordt er permanent ingespeeld op de specifieke bouwwensen van opdrachtgevers.

Vrijblijvend advies aanvragen
Audio & Video integratie
Totale audio oplossing
Uw eigen thuisbioscoop

Implementatie van hifi, een thuisbioscoop of domotica

Verbouwing, renovatie, restauratie, coördinatie of advies over het implementeren van hifi, een thuisbioscoop of domotica? Stassen Hifi komt met een op maat gemaakt plan voor ieder gewenst budget waarbij het belang en de wensen van de klant altijd voorop staan. U kunt hierbij dus ook denken aan het leveren en aanbrengen van een surround theater, beamer, elektrisch scherm en hifi-installatie in uw woonkamer of bedrijf en dat allemaal aangestuurd door middel van domotica. De werkzaamheden voeren Stassen Hifi en zijn vaste onderaannemers uit. Indien gewenst in samenwerking met uw architect of binnenhuisarchitect. Tevens kunnen wij het ook uitvoeren met eigen architecten en dat in heel Europa!

Samenwerken met Stassen Hifi op het gebied van domotica betekent voor u een installatie of bouw zonder zorgen want door korte lijnen, een prima planning, dagelijks overleg en een realistisch gekaderd budget leidt ieder project gegarandeerd tot het gewenste eindresultaat.

Meer informatie of advies op maat? Neem contact met ons op!

Enkele door ons uitgevoerde projecten