Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Denon PMA-2500NE en DCD-2500NE

Deze gloednieuwe vlaggenschepen van Denon zijn niet alleen zeer indrukwekkend, ze komen nu met een gratis HEOS LINK.

Topklasse recht uit het R&D centrum van Denon

Het Japanse Denon, opgericht in 1910 als producent van grammofoonplaten heeft al heel wat meegemaakt in de wereld van audio. Denon heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in professionele en consumenten audioapparatuur en ging in 2002 samen met het eveneens hoog aangeschreven Marantz. In Februari zijn er 2 nieuwe apparaten uit de keuken van het bedrijf gekomen, en de verwachtingen zijn zeer hoog.

De PMA-2500NE Geïntegreerde versterker

De PMA-2500NE is ten opzichte van zijn voorgangers technisch flink veranderd. Zo is o.a. de versterkerconstructie stevig onder handen genomen. De gebruikelijke tweetraps samenstelling is omgeruild voor een eentraps eindversterker met  hoog vermogen. Hierdoor is de weg die het signaal in de PMA-2500NE moet afleggen zo kort mogelijk en treed er dus minder signaal verlies op. Verder is er gebruik gemaakt van een geavanceerd UHC-MOS Single push-pull circuit en zijn alle apparaten die ruststroom gebruiken thermisch gekoppeld aan een radiator voor een helderder en stabieler geluid. Om onderlinge interferentie tussen de onderdelen in de Denon PMA-2500NE tegen te gaan is het chassis in 6 blokken verdeeld welke worden afgeschermd door 1,6 mm dikke stalen platen.

Digitaal of Analoog

Zowel bij de Denon PMA-2500NE als de Denon DCD-2500NE is gekozen voor de 32bit/384kHz Burr Brown PCM1795 DAC met DSD capaciteit voor een topniveau van digitale signaalverwerking. Als u deze echter niet gebruikt heeft de PMA-2500NE een Analoog modus. Als u deze modus inschakelt, worden alle digitale inputs platgelegd om hoge frequentie invloed op het audiosignaal te voorkomen. Zelfs de display wordt uitgeschakeld waardoor de PMA-2500NE puur als analoge versterker kan functioneren.

De DCD-2500NE

Het doel dat Denon voor ogen had met hun nieuwe CD speler was het zo nauwkeurig mogelijk lezen van data op de CD of DVD en het aanleveren van een schoon en hoogwaardig signaal.  Om dit op hoog niveau te realiseren maakt de Denon DCD-2500NE gebruik van onder andere geavanceerde AL32 processing plus. Deze weergavetechnologie is gebaseerd op gespecificeerde data-interpolatiealgoritmes. Deze algoritmes zijn in staat grote hoeveelheden data in een golfvorm om te zetten met als doel het originele geluid zo dicht mogelijk te benaderen. Het voorzichtig samenvoegen van data die verloren zou gaan resulteert in een zeer gedetailleerd klankbeeld.

Trillingsbestendig

Denon heeft bij de DCD-2500NE alles op alles gezet om trillingen tegen te gaan. Zo is het toppaneel gemaakt van een combinatie van RVS en Koper, de disk tray van gegoten aluminium en de draagconstructie van 2mm dik staal. Tevens is het zwaartepunt van de DCD-2500NE zo laag mogelijk gehouden om het trillen als resultaat van het ronddraaien van de CD te dempen.

Formaten

Behoorlijk verrassend is dat de Denon DCD-2500NE in staat is gebrande DSD bestanden(2,8/5,6MHz) van een DVD te lezen en weer te geven. De DCD-2500NE is geschikt voor CD, SACD, DVD-R/RW- en DVD+R/RW- . Buiten de genoemde DSD bestanden kan de Denon DCD-2500NE de volgende bestandsformaten lezen: MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, ALAC, AIFF.

Heos LINK

Om de introductie van deze prachtige vlaggenschepen een extra boost te geven krijgt u bij aankoop een gratis Denon HEOS LINK . Met deze LINK kunt u via WiFi muziek naar uw installatie streamen vanaf mobiele apparaten, NAS en PC.

Denons nieuwe vlaggenschepen

Denon PMA-2500NE en DCD-2500NE
Denon PMA-2500NE en DCD-2500NE
Denon PMA-2500NE en DCD-2500NE
Denon PMA-2500NE en DCD-2500NE
Denon PMA-2500NE

Denon PMA-2500NE

De nieuwe Denon PMA-2500NE geïntegreerde versterker levert absolute topprestaties op zowel digitaal als analoog vlak.

Denon DCD-2500NE

Denon DCD-2500NE

De zeer stabiele high-end CD-speler DCD-2500NE verwerkt op hoog niveau uw beste muziek en is geschikt voor veel audioformaten.

Denon HEOS LINK

Denon HEOS LINK

Stream met gemak naar je Hi-Fi installatie met de HEOS LINK . Het HEOS systeem is tevens geschikt voor een multi-room opstelling.

Denon HEOS 7

Denon HEOS 7

Met de HEOS 7 breidt u uw muziek uit naar andere ruimten. Kies voor dezelfde muziek door het gehele huis of richt speciale zones in.

Denon AVR-X7200WA

Denon AVR-X7200WA

Een ander vlaggenschip van Denon is de AVR –X7200WA A/V receiver. Met 210 Watt op 9 kanalen en 4K ULTRA HD is het dè basis voor een indrukwekkende thuisbioscoop.

Denon AVR-X3200W

Denon AVR-X3200W

Houdt u het liever iets meer bescheiden, maar wilt u toch een hoge kwaliteit, dan is de AVR-X3200W een veilige degelijke keuze.