Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Denon Heos

Gezien de vele ontwikkelingen op streaming gebied heeft ook Denon een reeks streaming componenten op de markt gebracht onder de naam Denon HEOS. Dit draadloze multi-room systeem bestaat uit 3 draadloze speakers: de Denon HEOS 3, Denon HEOS 5 en de Denon HEOS 7. Aangevuld met de Denon HEOS Extend (verbetert de draadloze functionaliteit), Denon HEOS Amp (versterker met streamingsmogelijkheden) en de Denon HEOS Link (muziekstreamer) biedt Denon een zeer compleet draadloos multi-room systeem aan

Uw muziek, draadloos in alle kamers

De muziek waar u altijd al van gehouden heeft, klinkt weer als nieuw met de onvergelijkbaar goede geluidskwaliteit van Denon HEOS. En met bijna eindeloze bronnen voor nieuwe muziek, zowel online als streaming, zult u veel nieuwe favorieten ontdekken. Telkens weer.

Het Denon HEOS systeem ondersteunt alle bekende streamingsdiensten zoals o.a. Spotify, Deezer en Napster. Het gehele systeem is zeer eenvoudig te installeren en aan te sturen via de gratis Denon HEOS app welke te gebruiken is op uw Android en iOS smartphone.

Het Denon HEOS systeem levert een luidspreker voor elke ruimte met 3 draadloze luidsprekers, een draadloze versterker, een draadloze voorversterker en een netwerk versterker. Het Denon HEOS systeem ondersteunt Dual-Band WiFi. Dit zorgt voor een superieure draadloze netwerksnelheid, bereik en stabiliteit. Het Denon HEOS systeem combineert geweldig geluid met het gemak van een draadloze oplossing voor uw gehele woning.

Denon HEOS 7

Denon HEOS 7

De Denon HEOS 7 is ideaal voor grote open ruimtes. Deze grote speaker is top-of-the-line en voor diegenen die het beste, grootste en luidste eisen. De Denon HEOS 7 kan op verschillende manieren muziek spelen, namelijk: muziek uit de cloud, muziek via smartphone of tablet of USB- en NAS bronnen.

Denon HEOS 5

Denon HEOS 5

De Denon HEOS 5 is ideaal voor middelgrote ruimtes, zoals eetkamers, slaapkamers, kantoren of kleinere woonkamers. De Denon HEOS 5 is een prachtig afgewerkte speaker welke op verschillende manieren muziek kan spelen, namelijk: muziek uit de cloud, muziek via smartphone of tablet of USB- en NAS bronnen.

Denon HEOS 3

Denon HEOS 3

De Denon HEOS 3 is ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of keuken. De Denon HEOS 3 is een compacte speaker welke op verschillende manieren muziek kan spelen, namelijk: muziek uit de cloud, muziek via smartphone of tablet of USB- en NAS bronnen.

Denon HEOS Amp

Denon HEOS Amp

De Denon HEOS Amp voegt aan ieder paar luidsprekers een multiroomfuntonaliteit toe. De Denon HEOS Amp is een digitale klasse D versterker met 100W vermogen. Belangrijke kenmerken van de Denon HEOS Amp zijn de lage vervorming en de hoge stroomsterkte. Deze digitale versterker zit in een compacte behuizing.