Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

De nieuwe Yamaha S2100 Serie

Yamaha heeft een nieuwe reeks componenten aangekondigd ditmaal op het gebied van stereo. Het gaat hier om de nieuwe Yamaha A-S2100 stereo versterker en de Yamaha CD-S2100 cd speler. Deze hoogwaardige componenten bewijzen dat audio meer is dan alleen de geluidsweergave. De Yamaha A-S2100 geeft een expressieve kracht gecombineerd met echt hifi-geluid. Dit geluid wordt gekenmerkt door de openheid en het weergeven van de meest subtiele nuances. De gebruikte technologie is gebaseerd op het vlaggenschip uit de stereo versterker reeks van Yamaha, de Yamaha A-S3000.

Perfecte harmonie in stereo geluid

De Yamaha CD-S2100 is de ideale partner voor de Yamaha A-S2100. De Yamaha CD-S2100 beschikt over een onafhankelijke stroomvoorziening met volledige scheiding van de digitale en analoge stroomkringen.

Uit elk aspect van de constructie blijkt dat je te maken hebt met een eerste-klas stereo versterker. De niveau meters welke visueel de dynamiek in de muziek laten zien geven de Yamaha A-S2100 een authentiek uiterlijk. De zijpanelen zijn van echt hout.

De Yamaha CD-S2100 is de ideale partner voor de Yamaha A-S2100. De Yamaha CD-S2100 beschikt over een onafhankelijke stroomvoorziening met volledige scheiding van de digitale en analoge stroomkringen. Het design van de Yamaha CD-S2100 is niet alleen fraai maar ook functioneel. Het ontwerp heeft een rigide, stabiele constructie. Bovendien beschikken de zware spikes over de nieuw ontwikkelde anti-trilling technologie.

Beide componenten zijn verkrijgbaar in het zwart en zilver.

Geweldige stereo combinatie

De nieuwe Yamaha S2100 Serie
De nieuwe Yamaha S2100 Serie
Yamaha A-S2100

Yamaha A-S2100

Dat audio meer is als alleen geluid bewijst de Yamaha A-S2100. De nieuwste hoogwaardige stereo versterker van Yamaha voldoet volledig aan de filosofie van het bedrijf: de yamaha A-S2100 heeft expressieve kracht en een echt hifi geluid.

Yamaha CD-S2100

Yamaha CD-S2100

De Yamaha CD-S2100 staat voor echt hifi geluid en ziet er zo goed uit als dat hij klinkt! Een van de belangrijkste kenmerken van de Yamaha CD-S2100 is de gebalanceerde signaaloverdracht in alle trappen voor de ultieme cd-weergavekwaliteit, te beginnen bij de DAC. Verder nog de onafhankelijke stroomvoorziening met volledige scheiding van digitale en analoge stroomkringen.