Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 
De nieuwe Bowers & Wilkins 600 serie

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 serie

Iedereen zou echt goed geluid moeten kunnen ervaren. De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Serie maakt dit mogelijk. De Bowers & Wilkins 600 Serie combineert uitmuntende audio prestaties met een aantrekkelijke prijs door technologie van high-end luidsprekers van Bowers & Wilkins te verenigen met technische oplossingen die uniek zijn voor deze lijn, waardoor optimaal geluid voor iedereen binnen handbereik komt.
Lage tonen voor iedereen

Lage tonen voor iedereen

Zowel de Bowers & Wilkins 683 S2 als de Bowers & Wilkins HTM61 S2 zijn voorzien van verbeterde woofers met een nieuwe, dubbellaagse constructie. Hierdoor krijgt de conus een hogere break-up frequentie voor een vollere, basweergave en een betere integratie met de middentonen.

FST™

FST™

Door de ‘Fixed Suspension Transducer’ drivers presteren Kevlar conussen nog beter. De innovatieve ‘vrije’ ophanging van FST-drivers beperkt vervorming tot het minimum en levert een onvergelijkbaar helder middengebied op.

Kristalhelder geluid

Een dergelijke geluidsweergave tegen deze prijs realiseren is alleen maar mogelijk met behulp van een zeer zorgvuldig ontwerp. Beproefde technologie uit de high-end lijnen van Bowers & Wilkins, zoals de ontkoppelde dubbele dometweeters, worden naadloos geïntegreerd met nieuwe ontwikkelingen, waaronder nieuwe woofers van twee lagen aluminium. Dankzij deze innovatieve engineering levert de nieuwe Bowers & Wilkins 600 Serie een superieure geluidsweergave en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Speakers in alle maten

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Serie is ervoor om geluid overal optimaal tot zijn recht te laten komen, via vloerstaande stereoluidsprekers voor de allerbeste geluidsweergave en home cinema-toepassingen in grote kamers tot compacte monitor- en tegen de wand gemonteerde luidsprekers. En elke luidspreker levert daarbij een verbluffend goede geluidsweergave.

Lage tonen voor iedereen

Boekenplank speakers

De nieuwe 600 serie beschikt over 2 compacte monitor- en tegen de wand gemonteerde luidsprekers. De Bowers & Wilkins 685 S2 en de Bowers & Wilkins 686 S2 luidsprekers leveren daarbij een verbluffend goede geluidsweergave.

Lage tonen voor iedereen

Vloerstaande speakers

De nieuwe 600 Serie is ervoor om geluid overal optimaal tot zijn recht te laten komen, zoals via de vloerstaande stereoluidsprekers, de Bowers & Wilkins 683 S2 en de Bowers & Wilkins 684 S2, voor de allerbeste geluidsweergave en home cinema-toepassingen in grote kamers.

Lage tonen voor iedereen

Center speakers

De twee centerluidsprekers van de 600 Serie, de Bowers & Wilkins HTM61 S2 en de Bowers & Wilkins HTM62 S2, ogen fantastisch dankzij hun slanke kast en symmetrische ontwerp. Bovendien klinken ze ook geweldig door de ontkoppelde dubbele dometweeters en de Kevlar drivers die goed zijn voor heel veel detaillering, power en precisie.

Lage tonen voor iedereen

Subwoofers

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Serie omvat drie subwoofers, uiteenlopend van de compacte ASW608 tot de krachtige Bowers & Wilkins ASW610XP. Elk daarvan heeft een uiterst efficiënte klasse D-versterker, voor een geluidsweergave van het allerhoogste niveau. En ze zijn allemaal zo afgewerkt dat ze bij de rest van de serie passen.