Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

High-End Subwoofers

Een goede subwoofer is essentieel in een thuisbioscoop systeem. Bij een stereo muziekinstallatie wordt de subwoofer echter vaak onderbelicht. Geef uw luisterervaring een flinke boost met de high-end subwoofers van o.a. REL, Bowers & Wilkins, Sunfire, en Velodyne.

Een set luidsprekers zonder subwoofer is in principe mogelijk. Het toevoegen van een subwoofer maakt echter wel een wereld van verschil. Deze vaak verstopte vierkante wonderblok doet ongelofelijke kunstjes met het geluid. Het is niet alleen de voor de hand liggende boost van het laaggebied. Het algehele geluidsbeeld zal met een goede subwoofer een stuk rijker worden. Fantastisch voor zowel muziek als films dus.

 

Veel mensen denken bij een subwoofer aan het BONK-BONK dat ze horen van andere auto’s bij het stoplicht. Dit is echter slechte bas. Volume ten koste van kwaliteit. Een kwalitatief goede subwoofer, correct geplaatst in de ruimte, kan diep geluid realistisch voorbrengen. Het idee van elk speakersysteem is het zo accuraat mogelijk , gelijkwaardig, weergeven van alle frequenties in het audio-spectrum. Goede bas is daarom niet noodzakelijk méér bas, wel meer realisme en accuratesse. Het basgeluid mag zeker harder gedraaid worden, maar dit hoeft zeer zeker niet.

Subwoofers

High-End Subwoofers
High-End Subwoofers
High-End Subwoofers
High-End Subwoofers
Bowers & Wilkins DB4S

Bowers & Wilkins DB4S

Deze klassieke 1000 watt subwoofer met 1 x 10” Aerofoil cone drive unit, digitale pre-amp met Dynamic EQ, App-based set-up en BT-LE control is een perfecte match voor de 700 serie.

Bowers & Wilkins DB1D

Bowers & Wilkins DB1D

De DB1D is de meest krachtige subwoofer die ooit uit het lab van Bowers & Wilkins kwam rollen. Met een 2000 Watt versterker heeft de Bowers & Wilkins DB1D ruim voldoende reserves, drive, en autoriteit, terwijl de vernieuwde digitale voorversterker zorgt voor een optimale afstemming van deze brute kracht.

REL S3

REL S3

De Rel S3 is een 350 Watt front firing actieve woofer met down firing passieve radiator en Next Gen 2, klasse D versterking. De Rel S3 biedt een krachtige, prachtig gebalanceerde prestatie en is optioneel draadloos te maken met REL's ongecomprimeerde Longbow Wireless technologie.

REL Gibraltar G1

REL Gibraltar G1

Het Rel Gibraltar G1 sub-bas systeem is het vlaggenschip van de Gibraltar Series. Met de 300mm koolstofvezel woofer, 600 Watt Klasse A/B versterking en de klassieke REL aansluitopties, is deze subwoofer uiterst flexibel en naadloos inzetbaar bij iedere HiFi opstelling. Als het systeem vraagt om autoriteit in het laag gebied, zonder het geluidsbeeld negatief aan te tasten, is de Rel Gibraltar G1 het optimale systeem . Via de uitgebreide afstandsbediening is het optimaliseren van het laagbereik eenvoudiger dan ooit.

Velodyne DD-15+

Velodyne DD-15+

De Velodyne DD-15+ (Digital Drive) brengt kracht en precisie onder in een compacte subwoofer behuizing. Met een 15"driver en een versterker module van 3000 watt Dynamisch vermogen, is de Velodyne DD-15+ uiterst geschikt voor zowel muzikaal als home theater subwoofer.

Sunfire XTEQ12

Sunfire XTEQ12

Met de introductie van deze high-performance subwoofer is Sunfire erin geslaagd om zowel spierkracht als design te leveren met de XTEQ 12. De Sunfire Xteq serie levert nauwkeurige, krachtige bass. Het slanke, compacte ontwerp past in elke ruimte. Het nauwkeurig kalibreren door middel vande meegeleverde microfoon, zorgt voor een optimale luisterervaring.