Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD Viso 1 AP

De NAD Viso 1 AP is een geüpdatet versie van de NAD Viso 1. Wat is anders aan de Viso 1 AP? Het geïntegreerde dock is verwijderd. Een IOS uitgerust apparaat is nu makkelijk via een USB kabel te verbinden aan de achterzijde van de NAD Viso 1 AP. Tevens is AirPlay toegevoegd aan de Viso 1 AP, waar de oude versie niet over beschikte. Een ideale toevoeging voor IOS apparaat gebruikers. 

Op technisch vlak heeft de NAD VISO 1 AP heel wat bagage. Mede dankzij het ingenieus versterker techniek, dat ook gebruikt wordt in de NAD M2 versterkers. Met een subwoofer van 50 watt en 2 keer 15 watt voor de mid/hoog, is de Viso 1 A

Lees verder

P een echte krachtpatser. Op de achterzijde van de Viso 1 AP, is een optische ingang die 96k/24 bit ondersteunt te vinden. Zo kan de Viso 1 AP prima dienst doen voor het aansluiten van uw Sonos, Squeezebox, of andere mediaplayers. Tevens is de NAD Viso 1 AP ook voorzien van component uitgang, waardoor u uw foto’s en video’s in 720 P signaal naar de tv worden gezonden.

Via APT-X ondersteunende Bluetooth, kunt u op afstand verbinding maken met muzieksysteem. APT-X is een optionele codec die lossless muziek via BT kan streamen. Tevens beschikt de nieuw Viso 1 AP over Airplay.

Al met al is de NAD Viso 1 AP , een mooi compact design muzieksysteem met een uitstekende audio kwaliteit weergave.

 

599,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de NAD Viso 1 AP

Type Speler
Muziekserver 
Weergave
Apple AirPlay, High fidelity aptX
Uitgangen
1 x optisch digitaal, 1 x component, USB
Kleur
 zwart, wit
Garantie
5 jaar (na gratis registratie)

Video van de NAD Viso 1 AP

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.