Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD M52

De NAD M52 is een veilige en handige manier om uw muziekbestanden op te slaan! Harde schijven kunnen zonder waarschuwing uitvallen, waarbij vaak alle opgeslagen kostbare gegevens vernietigd worden. Als u vele uren heeft besteed aan het creëren van uw muziekcollectie van CD's en via downloads, is het het verliezen van al dat harde werk en de waarde gewoon ondenkbaar.

De NAD M52 Digital Music Vault biedt bescherming op professioneel niveau voor uw waardevolle 24/96 muziekcollectie. Met behulp van een RAID 5 technologie, bezit de M52 drie harde schijven die het bijna onmogelijk maken om uw dierbare muziekbestanden te verliezen.

Lees verder

De status van de harde schijven worden via LED-indicatoren op het voorpaneel weergegeven, die waarschuwen zodra een harde schijf defect raakt. Zelfs als een hard disk drive uitvalt, zal u door het zelfherstellend systeem geen gegevens verliezen. In dat geval laat u de harde schijf vervangen in ons service center, en het systeem configureert zichzelf automatisch opnieuw. Op deze manier hoeft u geen zorgen te maken over het constant back-ups maken van uw kostbare muziekcollectie.

In het stalen robuuste chassis van de NAD M52 huist een ultra-low noise 3x 1 Terabyte hard disk drive array. Speciale platte hard disk drives draaien zonder warmteontwikkeling en volledig geruisloos. In tegenstelling tot hard disk drives gemaakt voor algemeen computergebruik, zijn voor de koeling van de NAD M52-stations geen ventilatoren nodig. Het chassis is speciaal ontworpen om trillingen te onderdrukken. De NAD M52 heeft zelfs een energiebesparend programma om het energieverbruik te verminderen, maar is nog steeds in staat voor een snelle wake-up. Met zijn compact formaat en strak design, is de M52 Digital Music Vault uitstekend te combineren naast de: NAD M50 Digital Music Player, de machtige NAD M2 Direct Digital DAC/versterker, of de NAD M51 Direct Digital DAC. De NAD M52 is de ultieme digitale muziek hard disk drive voor de meest geavanceerde manier van high-definition digitale muziek afspelen.

 

2499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de NAD M52

Type Speler
Muziekserver
Aansluiting
USB 2.0 
Afmetingen (H x B x D)
78 x 440 x 295 mm
Gewicht
8,12 Kg
Overige
-RAID 5
-3 x 1T HDD 
Kleur
Zilver 
Garantie
5 jaar (na gratis registratie)

Video van de NAD M52

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.