Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz NA6005

Muziekstreamer

Heeft u een uitgebreide digitale muziekcollectie? Bent u op zoek naar een apparaat om deze collectie af te spelen? Dan biedt de Marantz NA6005 wellicht uitkomst voor u. Deze streaner is onder andere uitgerust met Spotify connect, vTuner, Airplay etc. Dankzij de ingebouwde WiFi en bluetooth antenne streamt u gemakkelijk uw favoriete muziek naar deze streamer. Ook lokale media kan eenvoudig gestreamd worden. De NA6005 is eenvoudig te bedienen dankzij de app van Marantz die te downloaden is in de Google Play store en de Apple Appstore. Daaranast wordt er ook een ergonomische afstandbediening meegeleverd.

Lees verder

Deze afstandsbediening is ook geschikt voor de bediening van CD-spelers van Marantz.

CS4398 D/A-conversie van de hoogste kwaliteit

De high current CS4398 D/A-converter verwerkt PCM 24-bits/192-kHz en bitstream DSD, zodat de Marantz NA6005 uitmuntende precisie en een dynamisch bereik van hoge resolutie audiobestandsindelingen, zoals PCM en DSD levert.

D/A-converter

De Marantz NA6005 is dankzij de optisch digitale ingang ook te gebruiken als dac voor bijvoorbeeld uw cdspeler of andere digitale geluidsbron met een optische uitgang.

Audiofiele behuizing

Het stevige chassis wordt gevormd door een dubbelgelaagde basis. In plaats van slechts 1 grote circuitkaart beschikt de Marantz NA6005 over meerdere aparte circuitkaarten om onderlinge interferentie te voorkomen. Zelfs de hoofdtelefoonuitgang heeft een eigen circuitkaart. De NA6005 is voorzien van de beste actieve en passieve componenten, waaronder meerdere hoge snelheid en high current schottky-dioden die supersnelle hersteltijden en hoge inverse stroombescherming bieden, evenals condensatoren van audiofiel niveau en nauwkeurige weerstanden.

 

499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Marantz NA6005

Type Speler
Netwerkspeler
Ingangen
 USB, Optisch
Uitgangen
 Analoog, Optisch
Afmetingen (H x B x D)
 104 x 440 x 329 mm
Gewicht
6 kg
Overige
WiFi/ Bluetooth/ Airplay.  Lossless 192 kHz /24 bit
Kleur
Zwart, Zilver
Garantie
2 jaar

Video van de Marantz NA6005

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.