Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz NA-11S1

De Marantz NA-11S1 premium netwerk-audiospeler is onbetwist de meest geavanceerde speler ooit. Zijn introductie in de Premium-collectie is een echte mijlpaal in de Marantz-historie én voor elke audioliefhebber. Waarom? Omdat u met de Marantz NA-11S1 nu eindelijk op het allerhoogste niveau kunt genieten van nieuwe media:dankzij downloads met hoge resolutie die steeds meer beschikbaar komen, creëert deze speler een adembenemende ‘studiomaster’-audiokwaliteit midden in uw eigen woonkamer.

De Marantz NA-11S1is dan ook uitgerust met een audiofiele D/A-converter m

Lees verder

et een groot vermogen, plus een origineel Marantz-DSP en digitaal filter PEC777 – een hoogwaardig algoritme dat eerder alleen in professionele opnamestudio’s werd gebruikt. Met dit type filter blijven meer details behouden, voor een nog bredere klankweergave en een perfecte balans. De analoge audiocircuits van de Marantz NA-11S1 zijn uitgerust met de HDAM-SA2® en HDAM® van Marantz, en de ringkerntransformator zorgt ervoor dat er altijd vermogen aanwezig is wanneer dat nodig is.

Het stijve, verkoperde chassis van de Marantz NA-11S1 met een bovenste aluminium afdekplaat van 5 mm minimaliseert trillingen en storingen. Bovendien kunt u door de selecteerbare, digitale filters het geluid afstemmen op uw voorkeuren. De USB-B-poort werkt in een asynchrone modus en is geschikt voor 192 kHz/24-bits om de veelzijdigheid te optimaliseren. U kunt FLAC 192/24-bestanden, WAV 192/24-bestanden, internetradio en ondersteuning van streamingdiensten afspelen via ethernet en Airplaymuziekstreaming vanaf iTunes of Apple-apparaten.

Daarnaast is de Marantz NA-11S1 speler DLNA 1.5-gecertificeerd, voor een soepele Android-integratie. En de USB-A-poort op het frontpaneel maakt het weergeven vanaf een iPod/iPhone/iPad of vanaf USB-apparaten al even eenvoudig. De Marantz NA-11S1 heeft alles in zich. Wat wilt u nog meer?

van € 3999,- 2195,-per stuk
Bestel nu

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Marantz NA-11S1

Demonstratiemodel van de Marantz NA-11S1

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Marantz NA-11S1

Type Speler
Netwerk Audio Speler
Weergave
AirPlay, Audiostreaming van PC, Internetradio, vTuner/Spotify, Last.fm. MP3 / WMA / AAC / ALAC / WAV / FLAC / FLAC HD
In-/ Uitgangen
Marantz remote bus, RS-232C, USB, USB type-B, 1 x cinch en 1 x XLR, Ethernetpoort, coax/optisch ingangen, coax/optisch uitgangen
Afmetingen (H x B x D)
127 x 440 x 417 mm.
Gewicht
14,6 Kg.
Overige
Android/iDevice, remote App, DLNA
Kleur
Champagne en Zwart
Garantie
3 jaar

Shipping

Video van de Marantz NA-11S1

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.