Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD M50

UITVERKOCHT

De NAD M50 mediaspeler met transport voor CD's en DVD’s, die het gebruiksgemak en potentieel van de NAD M2 versterker volledig benut. Rip en stream in FLAC (tot 192 kHz/24-bit) naar een NAS (network audio server) of naar de M52 Media Vault. De tussenkomst van een computer is niet meer nodig. NAD M50 CD-speler/netwerkspeler met ingebouwde ripper, is special ontworpen om samen te werken met opslagmedium zoals NAS of computer in het netwerk. De NAD M50 is ideaal als partner van de Master Series M2 versterker. NAD heeft net als Sonos en Squeezebox een eigen protocol en dat betekent een snelle navigatie door grote ve

Lees verder

rzamelingen muziek.

Door de ingebouwde USB-ingang kan de M50 ook dienen als een hoogwaardige externe geluidskaart voor een computer. De NAD M50 beschikt over optische en coaxiale S/PDIF-aansluitingen, een AES/EBU-aansluiting en een HDMI-poort.

De NAD M50 dient ook als muziekstreamer en belooft toegang te bieden tot internetradio en on-demand diensten. NAD bekijkt ook de mogelijkheid om rechtstreeks via de speler HD-muziekdownloads aan te schaffen, zonder tussenkomst van een computer.

Speelt ook DVD's en digitale muziekbestanden van externe harddisks. Dankzij de ingebouwde draadloze WiFi, kan op de NAD M50 streaming muziek gespeeld worden vanaf een netwerk of een hierop aanwezige NAS. De NAD M50 ondersteunt een groot aantal muziekformaten waaronder FLAC Lossless, MP3, AAC, WMA, Ogg Vorbis en lineair PCM tot 192 kHz/24-bit. Bediening via een iPad of iPhone is mogelijk.

 

2499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de NAD M50

Type Speler
CD-speler
Weergave
CD, DVD audio, MP3, AAC, WMA, FLAC, Ogg Vorbis, ALAC, AIFF
Uitgangen
1 x optisch digitaal, 1 x coaxiaal digitaal, Digitaal AES/EBU, HDMI 1.4 (alleen audio)
Ingangen
2 x USB 2.0, 
Afmetingen (H x B x D)
115 x 435 x 305 mm
Gewicht
8,1 Kg
Overige
-Wifi, ethernet
-RS 232
-USB ingang
-12V trigger in/uitgang
-IR in/uitgang
-HDMI 1.4 (audio)
-Digitaal AES/EBU
-Audio streaming en Rippen
Kleur
Zilver
Garantie
5 jaar (na gratis registratie)

Video van de NAD M50

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.