Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD C546BEE

De nieuwe NAD C546BEE CD-speler volgt de al 3 jaar bewezen NAD C545BEE op. Geen gemakkelijk taak als je bedenkt dat de C545BEE door de internationale vakpers is geroemd en geprezen. Bij de ontwikkeling van de NAD C546BEE was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de NAD C545BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.

Door veel verfijningen en verbeteringen, zoals de bovenmaatse ringkern transformator met gescheiden wikkelingen voor analoog en digitale secties, de 24 bits Wolfson DA converter en geselecteerde 5532 op-amp maken dat de NAD C5

Lees verder

46BEE nog meer detail uit uw CD haalt. Door verbeteringen zoals; PCB lay-out, component keuze en schakelingen maken dat de NAD C546BEE nog beter uw muziek weergeeft dan z’n voorganger C545BEE.

Naast de gewone CD’s speelt de C546BEE ook CD-R en CD-RW met MP3 of WMA muziek bestanden af. De NAD C546BEE hoeft niet perse deze muziekbestanden via een cd af te spelen. De NAD C546BEE beschikt over een USB aansluiting, waardoor u makkelijk audio bestanden via een usb-stick kunt afspelen.

DE NAD C546BEE is uitgerust met een duidelijk afleesbare VFD display en geeft ook CD-Text weer, indien deze informatie op de CD voorhanden is. Met de grote draaiknop is het gemakkelijk om een track te selecteren, afspelen te starten en te pauzeren.

Uiteraard komt de NAD C545BEE met een uitgebreide afstandsbediening en voor custom Installatie/Domotica systemen zijn er voorzieningen zoals de12v trigger uitgang en IR ingang aanwezig.

 

599,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de NAD C546BEE

Type Speler
CD-speler 
Weergave
CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA
Uitgangen
1 x RCA analoog, 1 x optisch digitaal, 1 x coaxiaal digitaal
Afmetingen (H x B x D)
89 x 435 x 307 mm 
Gewicht
4,9 Kg
Overige
-USB aansluiting
-12V trigger ingang
-IR ingang
Kleur
Graphite, Titanium
Garantie
2 jaar

Video van de NAD C546BEE

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.