Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz SA8005 *Uitverkocht*

Bij de Marantz SA8005 hebben de ontwerpers van Marantz hebben alle kennis die ze hebben opgedaan in de Premium-collectie toegepast in de schitterende Marantz SA8005 SACD-speler - met daarbovenop nog een enorme dosis veelzijdigheid.

De Marantz SA8005 is voorzien van snellere symmetrische circuits met weinig ruis, een lagere impedantie en kwalitatief hoogwaardige componenten. Hierdoor geeft de speler een breed klankveld weer zonder dat er informatie wordt toegevoegd of ontbreekt. Het laadmechanisme elimineert vrijwel alle resonantie, en het verkleinde vervormingsspectrum zorgt ervoor dat SACD’s worden weergegeven met de best moge

Lees verder

lijke audiokwaliteit. En net als de Premium SA-14S1 is ook de Marantz SA8005 uitgerust met DAC-modus. De Marantz SA8005 is voorzien van optische en digitale coax-ingangen én USB-B voor rechtstreekse aansluiting op de pc. Dit houdt in dat de hoogwaardige DAC en audio-uitgangsfase met HDAM-SA2-modules kunnen worden ingezet. Het is dan ook van belang te vermelden dat de Marantz SA8005 bovendien is voorzien van Marantz' nieuwste aardings-/signaalisolatortechnologie, waarmee vrijwel alle pc-ruis wordt geëlimineerd.

De Marantz SA8005 kan fungeren als geluidskaart voor de pc. De USB-B-poort werkt in asynchrone modus en levert niet alleen ondersteuning voor 192 kHz/24-bit, maar ook voor de DSD-formaten 2,8 MHz en 5,6 MHz. Al deze verschillende bronnen maken gebruik van dezelfde fenomenale audioverwerkingstechnologie. Op deze manier straalt al uw muziek dezelfde intense schittering, energie en minuscule details uit – wat de bron ook is. Geniet ervan.

899,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Marantz SA8005 *Uitverkocht*

Type Speler
 SA-CD Speler
Weergave
 CD, CD-R/RW, SACD, WMA, MP3, AAC
Ondersteuning
 CD-Text, Super Audio-CD-Text, ID3 Tag, WMA Meta-tag
Ingangen
 Digitaal Optisch, Digitaal Coax, USB, USB (Type B)
Uitgangen
 Analoog (2ch cinch), Digitaal Optisch, Digitaal Coax, Hoofdtelefoon, D-Bus
Afmetingen (H x B x D)
 106 x 440 x 341 mm.
Gewicht
 8 kg.
Overige
 HDAM+, HDAM SA2
Kleur
 Zwart, Zilver
Garantie
 2 jaar

Video van de Marantz SA8005 *Uitverkocht*

Onderscheidingen van de Marantz SA8005 *Uitverkocht*

  • EISA Award

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.