Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz SA-14S1

De nieuwe Marantz SA-14S1 is voorzien van een groot formaat ringkerntransformator en een stevige voedingssectie, waar de stroom zo schoon mogelijk wordt gegenereerd om onderlinge storingen tussen componenten te voorkomen. Zo ontstaat de kwaliteit die met gemak elke vergelijking kan doorstaan, en zo kan het Marantz-schijfmechanisme de buitengewone cd- en SA-CD-geluidskwaliteit leveren. En dat is nog maar het begin van deze fantastische Marantz SA-14S1 speler.


De speler heeft een DAC-modus die qua functionaliteit vrijwel identiek is aan de revolutionaire Marantz NA-11S1. Hij is

Lees verder

uitgerust met optische en digitale coax-ingangen én USB-B waarmee hij rechtstreeks kan worden aangesloten op een pc. Dat betekent dat er een directe HD-audiostreaming vanaf uw pc kan plaatsvinden, zodat u de hoogwaardige DAC en de hoogwaardige audio-uitgangsfase kunt gebruiken met HDAM-SA2-modules. Daarom is deze nieuw ontwikkelde SA-14S1 cd-speler ook voorzien van onze nieuwste aardings-/signaalisolatortechnologie, waarmee alle pc-ruis vrijwel geheel wordt geëlimineerd. De speler kan fungeren als geluidskaart voor uw pc en de USB-B-poort werkt in asynchrone modus waarmee niet alleen 192 kHz / 24 bits maar ook de DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz worden ondersteund voor maximale veelzijdigheid en prestaties.

De Marantz SA-14S1 heeft zelfs een USB-ingang aan de voorzijde voor het afspelen van MP3-, WAV- en AAC-formaten, en hij is natuurlijk compatibel met de iPod en iPhone. Dit is Super Audio CD-kwaliteit in de ultieme vorm, en meer. Heel veel meer.
 

van € 2499,- 1895,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
Marantz SA-14S1

Demonstratiemodel van de Marantz SA-14S1

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Marantz SA-14S1

Type Speler
CD-speler
Weergave
CD, CD-R/RW, SACD, WMA, MP3, AAC
Uitgangen
RCA, Optisch Digitaal, Coaxiaal Digitaal
Afmetingen (H x B x D)
123 x 440 x 419 mm
Gewicht
14,5 Kg
Kleur
Goud, Zwart
Garantie
3 jaar

Video van de Marantz SA-14S1

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.