Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO

CD Speler

De Advance Acoustics X-CD1000EVO is een topklasse CD-speler uit de toplijn van Advance Acoustics welke wordt gepresenteerd onder de nieuwe naam Advance Paris. Zoals je ku... Verder lezen

€ 1295,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Verwachte levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Advance Acoustics dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (322 beoordelingen).

Specificaties van de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO

Type Speler CD-Speler
Uitgangen  1 x RCA (buizen) 1 x XLR (buizen)1 x RCA (solid-state)
Digitale uitgangen: AES/EBU (XLR), optisch (TosLink) en coaxiaal (RCA)
Afmetingen (H x B x D)  
Gewicht  
Overige Signaal/ruisverhouding: met buizen: 103 dB zonder buizen: 103 dB 
Kanaalscheiding: met buizen: 103 dB zonder buizen: 101 dB 
Uitgangsniveau: RCA met buizen: 2,25 V XLR met buizen: 2,24 V RCA zonder buizen: 2 V
Uitgangsimpedantie: 10 kOhm
Converter:24bit – 192 kHz (Burr Brown PCM1792)
Buizen uitgangstrap: 2 dubbeltriodes of solid-state
Transformator: 1(ringkern)
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO

De Advance Acoustics X-CD1000EVO is een topklasse CD-speler uit de toplijn van Advance Acoustics welke wordt gepresenteerd onder de nieuwe naam Advance Paris. Zoals je kunt verwachten is de Advance Paris X-CD1000EVO geen doorsnee CD-speler. Sommige denken wellicht dat de CD op het einde van zijn latei is en wordt verdrongen door PC's en streaming. Echter laat Advance Paris heel duidelijk weten dat dit niet het geval is door deze CD-speler uit te brengen. Met de Advance Paris X-CD1000 haalt u een zeer muzikaal klinkende CD-speler in huis. De X-CD1000 kan CD’s, CDR’s en schijfjes met MP3-bestanden afspelen.

Opbouw
De Advance Paris X-CD1000EVO heeft een zeer stijf chassis als basis. Dit chassis is verdeeld in compartimenten. Dit resulteert in een verbeterde issolatie en zo wordt het risico op interferentie tussen de verschillende schakelingen geëlimineerd. Alle gebruikte componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De voeding is voorzien van een ruim bemeten ringkerntransformator, zodat de voeding altijd voldoende capaciteit heeft. De Burr-Brown DAC chip staat erom bekend een uitstekende signaal/ruis verhouding te hebben en draagt bij aan een muzikale, gedetailleerde en dynamische weergave.

Uitgangstrap
Aan de uitgangstrap is bijzondere aandacht besteed. Hierdoor heeft de uitgangstrap van de Advance Paris X-CD1000EVO een bijzondere verrassing in petto. In feite heeft deze CD-speler twee uitgangstrappen. Een hiervan is een “gewone” solid-state en de ander is uitgerust met twee dubbeltriode-buizen.

Dit geeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende aansluitvarianten met ieder hun eigen klankkarakter. Single-Ended (RCA) – solid-state; Single-Ended (RCA) – buizen; Gebalanceerd (XLR) – buizen. Daarnaast zijn er drie digitale uitgangen aan boord, namelijk XLR, Coaxiaal en optisch. Uiteraard wordt de X-CD1000EVO geleverd met afstandsbediening.

Reviews van de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000EVO
Terug naar boven.