Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000

De Advance Acoustics X-CD1000 is een topklasse CD-speler uit de toplijn van Advance Acoustics welke wordt gepresenteerd onder de nieuwe naam Advance Paris. Zoals je kunt verwachten is de Advance Paris X-CD1000 geen doorsnee CD-speler. Sommige denken wellicht dat de CD op het einde van zijn latei is en wordt verdrongen door PC's en streaming. Echter laat Advance Paris heel duidelijk weten dat dit niet het geval is door deze CD-speler uit te brengen. Met de Advance Paris X-CD1000 haalt u een zeer muzikaal klinkende CD-speler in huis. De X-CD1000 kan CD’s, CDR’s en schijfjes met MP3-bestanden afspelen.

Lees verder

e="font-size: 10pt;">Opbouw
De Advance Paris X-CD1000 heeft een zeer stijf chassis als basis. Dit chassis is verdeeld in compartimenten. Dit resulteert in een verbeterde issolatie en zo wordt het risico op interferentie tussen de verschillende schakelingen geëlimineerd. Alle gebruikte componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De voeding is voorzien van een ruim bemeten ringkerntransformator, zodat de voeding altijd voldoende capaciteit heeft. De Burr-Brown DAC chip staat erom bekend een uitstekende signaal/ruis verhouding te hebben en draagt bij aan een muzikale, gedetailleerde en dynamische weergave.

Uitgangstrap
Aan de uitgangstrap is bijzondere aandacht besteed. Hierdoor heeft de uitgangstrap van de Advance Paris X-CD1000 een bijzondere verrassing in petto. In feite heeft deze CD-speler twee uitgangstrappen. Een hiervan is een “gewone” solid-state en de ander is uitgerust met twee dubbeltriode-buizen.

Dit geeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende aansluitvarianten met ieder hun eigen klankkarakter. Single-Ended (RCA) – solid-state; Single-Ended (RCA) – buizen; Gebalanceerd (XLR) – buizen. Daarnaast zijn er drie digitale uitgangen aan boord, namelijk XLR, Coaxiaal en optisch. Uiteraard wordt de X-CD1000 geleverd met afstandsbediening.

999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000

Type Speler
CD-Speler
Uitgangen
 1 x RCA (buizen) 1 x XLR (buizen)1 x RCA (solid-state)
Digitale uitgangen: AES/EBU (XLR), optisch (TosLink) en coaxiaal (RCA)
Afmetingen (H x B x D)
 
Gewicht
 
Overige
Signaal/ruisverhouding: met buizen: 103 dB zonder buizen: 103 dB 
Kanaalscheiding: met buizen: 103 dB zonder buizen: 101 dB 
Uitgangsniveau: RCA met buizen: 2,25 V XLR met buizen: 2,24 V RCA zonder buizen: 2 V
Uitgangsimpedantie: 10 kOhm
Converter:24bit – 192 kHz (Burr Brown PCM1792)
Buizen uitgangstrap: 2 dubbeltriodes of solid-state
Transformator: 1(ringkern)
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar

Video van de Advance Acoustics Advance Paris X-CD1000

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.