Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers&Wilkins 800D3

Tijdens de München High-End beurs heeft Bowers& Wilkins in het prestigieuze Bayerischer Hof hotel de Bowers & Wilkins 800 D3 onthuld en ten gehore gebracht aan het publiek.

Audio zoals het altijd al had moeten zijn.

De Bowers & Wilkins 800 D3 is met zijn dubbele 10 inch bas drivers een stuk breder en dieper dan zijn kleinere broertje, de 802 D3. Toch is de 800 D3 slechts iets zwaarder en hoger. Dit is gedeeltelijk te danken aan de massieve aluminium plint. Het gewicht wordt beperkt en tevens wordt resonantie gedempt.

Bas driver

De bas drivers zijn niet alleen groter. Bij de Bowers & Wilkins 800 D3 is er een unieke koolstofvezel constructie gebruikt voor een stijvere, pistonische conus geoptimaliseerd voor lineariteit en lage vervorming. Tevens profiteren deze drivers van een high-spec motor assemblage met vernieuwde magneten voor meer controle en een betere crossover.

Continuum conus en solid body tweeter

De Bowers & Wilkins 800 D3 gebruikt dezelfde Continuum conus en tweeter als de 802 D3. Toch zijn er verschillen. De verbeterde crossover en condensator tillen deze luidspreker drivers naar een niveau dat aansluit bij de excellente basprestaties van de Bowers & Wilkins 800 D3.

Aerofoil conus

De aerofoil conus stofkappen zijn een verbeterde versie van de Bowers & Wilkins 802 D3 en 803 D3. De sandwich constructie van koolstofvezel en dezelfde foam als waar de conus van is gemaakt zorgt voor nog betere resonantie demping.

Reverse-wrap behuizing

Hierbij zijn de voor- en zijkanten gevormd uit een prachtige welving deze worden bij elkaar gehouden door een achterkant van solide aluminium. De geluidsverspreiding wordt verbeterd terwijl de reflectie door de behuizing sterk wordt verminderd.

Luidsprekervoet

De voet van de nieuwe 800 Series Diamond zorgt voor minder resonantie. De voeten van de grotere 800 Series Diamond zijn voorzien van een rolmechanisme ideaal om de luidspreker makkelijk te verplaatsen. De luidsprekers zijn voorzien van geïntegreerde vloerspikes die eenvoudig omhoog en omlaag te zetten zijn met behulp van een tandwiel.

Diamond domes, sommige dingen veranderen niet

De eigenschappen van diamant zijn hooggeprezen voor industriële applicaties. Van neurochirurgie tot CERN's deeltjesversneller. Zijn unieke stijfheid tot gewicht ratio maakt diamant tevens het perfecte tweeter materiaal. De diamanten domes zijn speciaal ontwikkeld voor de 800 series Diamond en bereiken een ongekend hoog niveau helderheid en detail.

De Bowers & Wilkins 800 D3

Bowers&Wilkins 800D3
Bowers&Wilkins 800D3
Bowers&Wilkins 800D3
Bowers&Wilkins 800D3
Bowers & Wilkins 800 D3

Bowers & Wilkins 800 D3

Als het nieuwe vlaggenschip is de Bowers & Wilkins 800 D3 het gezicht van Bowers & Wilkins. De 800 D3 staat daardoor garant voor een sublieme luisterervaring.

Bowers & Wilkins 802 D3

Bowers & Wilkins 802 D3

Bent u op zoek naar een luidspreker die iedere noot loepzuiver laat horen? U bent niet van plan een luidspreker aan te schaffen die eigenlijk alleen in een professionele studio past? Dan is de Bowers & Wilkins 802 D3 Diamond de ideale speaker voor u.

Bowers & Wilkins 803 D3

Bowers & Wilkins 803 D3

De Bowers & Wilkins 803 D3 is de eerste in z’n soort: speciaal voor de akoestiek in huis, een full range luidspreker met studiokwaliteit.

Bowers & Wilkins 804 D3

Bowers & Wilkins 804 D3

De Bowers & Wilkins 804 D3 ziet er misschien traditioneler uit dan de andere speakers uit deze lijn, laat je hierdoor niet van de wijs brengen. De Bowers & Wilkins 804 D3 levert adembenemende akoestische transparantie.

Bowers & Wilkins 805 D3

Bowers & Wilkins 805 D3

De Bowers & Wilkins 805 D3 uit deze lijn is ook één van de meest revolutionaire. Van allerlei hoogwaardige technologieën voorzien, zoals nog nooit eerder gezien bij een speaker in deze klasse.

Bowers & Wilkins HTM1 D3

Bowers & Wilkins HTM1 D3

De Bowers & Wilkins HTM1 D3 is de ideale partner voor de grotere luidsprekers uit de 800 Series Diamond. Een centerspeaker speelt in een home theater een centrale rol voor het stemgeluid en dialogen.