Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Best Value for Money HiFi Show 2016

Op Zondag 27 november organiseert Stassen Hifi een groots opgezette show welke in het teken staat van “Best Value for Money” . Op deze dag kunt u in het Palazzo Luisterkasteel kennis maken met de nieuwste producten op het gebied van betaalbaar high end geluid.

Luisteren, ervaren en vergelijken.

Tijdens de HiFi show wordt u geïnformeerd over de laatste nieuwtjes op audio en video gebied door de vertegenwoordigers van de verschillende merken. Hierbij kunt u ervaren welke producten u het beste vindt presteren en in uw huiskamer of luisterruimte het mooist tot hun recht zouden komen.

Zoals ieder jaar hebben we weer een groot aanbod voor u verzameld. De volgende merken zullen vertegenwoordigd zijn tijdens de Show: Bowers&Wilkins, Rotel, KEF, Hegel, Focal, Electrocompaniet Ec-living, Triangle, Musical Fidelity, Quad, Sugden Audio, Dali, NAD, Bluesound, Lyravox en Marantz. In de aanloop naar de HiFi show zullen hier zelfs nog merken bij komen.

Als speciale gast komt dit jaar Matthias Böde, HiFi goeroe van het Duitse STEREO, gedurende de dag workshops geven over verschillende artikelen en ontwikkelingen in meerdere luisterruimtes.

Het thema van de HiFi show is dit jaar “Best Value for Money”. Deze “Best Value” zult u die dag terug zien aan een aantal set-combinaties met nieuwe producten en realistische prijzen. Hierbij is ons uitgangspunt om High-End geluid te bieden voor een toegankelijke prijs. Heeft u zelf een andere combinatie in gedachten dan kunt u onze medewerkers vragen voor een aangepaste set-prijs.

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai op zondag 27 November van 11:00 tot 17:00 bij het Palazzo luisterkasteel, Grotestraat 23 te Tegelen. Een aanmelding is niet noodzakelijk. Hieronder ziet u alvast een kleine greep uit de nieuwe producten die u tijdens de show zult kunnen ervaren.

Impressie HiFi Show afgelopen jaar

Best Value for Money HiFi Show 2016
Best Value for Money HiFi Show 2016
Best Value for Money HiFi Show 2016
Best Value for Money HiFi Show 2016
Sugden Audio A21AL MKII

Sugden Audio A21AL MKII

De Sugden Audio A21AL MKII biedt Klasse A high-end prestaties voor een zeer redelijke prijs. Het single-ended circuit brengt een indrukwekkende dynamiek en prachtig basgeluid. Het design is simpel, doch stijlvol.

Triangle Esprit Super Antal EZ

Triangle Esprit Super Antal EZ

De Triangle Esprit Super Antal EZ overtreft de ESPRIT Antal EZ als het nieuwe vlaggenschip uit de serie.

Musical Fidelity M6 Encore 225

Musical Fidelity M6 Encore 225

De Musical Fidelity M6 Encore 225 is een complete audio-oplossing waarbij al uw muziek op één plek kan worden verzameld. De versterkers in de Musical Fidelity M6 Encore 225 zijn identiek aan die van de M6si en leveren 225 Watt per kanaal bij 8 Ohm.

Rotel A14

Rotel A14

Het vlaggenschip uit de 14 serie, de Rotel A14 is een hoog presterende 80 watt per kanaals geïntegreerde versterker. Deze versterker is ontworpen om zowel klassieke analoge, als de laatste digitale bronnen zonder compromis te verwerken.

Electrocompaniet EC Living

Electrocompaniet EC Living

Het Noorse Electrocompaniet stapt in Multiroom met een assortiment van verschillende elegant-ogende modulaire streaming componenten en luidsprekers.

Quad Z3

Quad Z3

De Quad Z3 is voorzien van een 150mm glasvezel woofer, twee 175mm middenbereik units en een 90x12mm ribbon tweeter voor een uitermate natuurgetrouwe geluidsweergave.