Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Best Value for Money HiFi Show

Op Zondag 27 november organiseert Stassen Hifi een groots opgezette show welke in het teken staat van “Best Value for Money” . Op deze dag kunt u in het Palazzo Luisterkasteel kennis maken met de nieuwste producten op het gebied van betaalbaar high end geluid.

Luisteren, ervaren en vergelijken.

Tijdens de HiFi show wordt u geïnformeerd over de laatste nieuwtjes op audio en video gebied door de vertegenwoordigers van de verschillende merken. Hierbij kunt u ervaren welke producten u het beste vindt presteren en in uw huiskamer of luisterruimte het mooist tot hun recht zouden komen.

Zoals ieder jaar hebben we weer een groot aanbod voor u verzameld. De volgende merken zullen vertegenwoordigd zijn tijdens de Show: Bowers&Wilkins, Rotel, KEF, Hegel, Focal, Electrocompaniet Ec-living, Triangle, Musical Fidelity, Quad, Sugden Audio, Dali, NAD, Bluesound, Onkyo, Klipsch Wireless, Lyravox, Magnat Magnasphere, Marantz, en Devialet. In de aanloop naar de HiFi show zullen hier zelfs nog merken bij komen.

 

 

Het thema van de HiFi show is dit jaar “Best Value for Money”. Deze “Best Value” zult u die dag terug zien aan een aantal set-combinaties met nieuwe producten en realistische prijzen. Hierbij is ons uitgangspunt om High-End geluid te bieden voor een toegankelijke prijs. Heeft u zelf een andere combinatie in gedachten dan kunt u onze medewerkers vragen voor een aangepaste set-prijs en ontvang de "Best Value for Money".

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai op zondag 27 November van 11:00 tot 17:00 bij het Palazzo luisterkasteel, Grotestraat 23 te Tegelen (gemeente Venlo). Een aanmelding is niet noodzakelijk. Hieronder ziet u alvast een kleine greep uit de nieuwe producten die u tijdens de show zult kunnen ervaren.

Impressie HiFi Show 2015

Best Value for Money HiFi Show
Best Value for Money HiFi Show
Best Value for Money HiFi Show
Best Value for Money HiFi Show
Speciale gasten

Speciale gasten

Als speciale gast komt dit jaar Matthias Böde, HiFi goeroe van het Duitse STEREO, gedurende de dag workshops geven over verschillende artikelen en ontwikkelingen in meerdere luisterruimtes. Geniet ook van de vele Live Acts die gedurende de dag voor u optreden.

Wireless Klipsch & Magnat

Wireless Klipsch & Magnat

Volle kracht, draadloos! Laat u verrassen door de klank van de Magnat Magnasphere en Klipsch Reference Premier HD Wireless. Twee draadloze systemen met hoogwaardige actieve speakers.

Midden in het Verhaal

Midden in het Verhaal

Verschillende surround opstellingen met topreceivers van Onkyo en Marantz laten zien wat er mogelijk is op het gebied van thuisbioscopen. Zowel Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D zijn vertegenwoordigd. Voor Dolby Atmos wordt o.a. de Klipsch RP-280FA Atmos-enabled speaker ingezet.

Multiroom Streaming

Multiroom Streaming

Multiroom Streaming is nog steeds een groeiende markt. Producenten moeten hierdoor meer onderscheidend zijn. Bluesound (NAD) en EC Living (Electrocompaniet) hebben met hun hoge kwaliteit geluidsreproductie en fris design, multiroom naar een hoger niveau getild.

Het spel der Titanen

Het spel der Titanen

Laat u zich in de concertzaal overtuigen van de Bowers & Wilkins 800D3 en Tiangle Grand Concerto. Deze high-end topluidsprekers worden ondersteund door luxman apparatuur waardoor deze Titanen optimaal tot hun recht kunnen komen.

Smart Home

Smart Home

Laat u tijdens de show inspireren door de domotica oplossingen van onder andere Savant. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bij ons terecht.