Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Auro-3D® via update beschikbaar voor Marantz en Denon receivers

Stassen Hifi is geautoriseerd distributeur van Auro TechnologiesEr is met veel enthousiasme gereageerd op de release van de Auro-3D® high-end processors / receivers. De feedback van consumenten, die de kracht van Auro-3D® hebben ervaren is ongelooflijk positief. De laatste tijd is er een sterk opkomende vraag naar Auro-3D ® voor receivers van commerciële merken, in met name het middensegment voor thuisgebruik. Met trots kan bevestigd worden dat Auro-3D® beschikbaar komt als upgrade voor een aantal geselecteerde Denon en Marantz receivers. Hierdoor komt de Auro-3D® beleving binnen het bereik van veel meer (toekomstige) Home Cinema bezitters!

Het meest overweldigende 3D-geluid, de eenvoudigste oplossing... geen compromis!

Denon heeft aangekondigd dat de Denon AVR-X5200W en Denon AVR-X4100W middels een upgrade kunnen beschikken over Auro-3D®. Marantz heeft ook bevestigd dat de Marantz SR7009 en de Marantz AV7702 met de voorversterker / processor te upgraden zijn naar Auro-3D®. Denon en Marantz zijn geweldige merken, ze verstrekken hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, aldus Auro-3D.

Auro-3D® is gecreëerd om toe te passen in de range van professionele digitale cinema's tot kleine woonkamers. Hierdoor ervaart de consument dezelfde geluidskwaliteit en meeslepende ervaring als de makers van film en muziek deden in hun studio met High Resolution Audio in elk kanaal. Denon en Marantz eigenaars krijgen op deze manier de echte Auro-3D®-ervaring thuis.

Auro-3D ® maakt gebruik van de standaard 5.1 / 7.1 horizontale luidspreker opstelling als basis, dan voegt u hier een hoogte laag aan toe, gepositioneerd boven de hoek luidsprekers onder een hoek van 30 graden, net zoals gedaan wordt in de bioscoop. In de meeste opstellingen is het plaatsen van een hoogte laag met slechts vier extra luidsprekers geen probleem. Zo ontstaat de eenvoudigste 9.1 configuratie (Auro 9.1). Voor grotere home theaters / bioscopen kan er gebruik worden gemaakt van een toplaag met plafond luidsprekers.

Kortom, met een Auro-3D® upgrade en toevoeging van 4 luidsprekers in de hoogte laag, kunt u genieten van de meest natuurlijke en meeslepende geluidservaring tijdens het luisteren naar uw favoriete muziek en het kijken van uw filmcollectie. Zelfs zonder de hoogte laag zal het Auro-Matic® algoritme, stereobronnen in de meest natuurlijke en meeslepende surround sound-ervaring weergeven.

De upgrades zullen beschikbaar zijn vanaf december en kunnen via de online update functie van de receivers c.q. Voorversterkers / processors worden gedownload.

Auro-3D® Home Theater

Terwijl Auro-3D® zich manifesteerde in de professionele markt, anticipeerde Stassen Hifi samen met Auro Technologies als eerste ter wereld op de consumentenmarkt met Auro-3D®.

Tijdens de renovatie van het Palazzo luisterkasteel werd de studio, voormalig bekend als de “Sterrenzaal”, in mei 2013 omgetoverd tot “Certified Auro-3D® Home Theater”. Het "Certified Auro-3D® Home Theater" in het Palazzo luisterkasteel maakt gebruik van een 11.2 opstelling en biedt de luisteraar de mogelijkheid om de meeslepende geluidservaring van Auro-3D® in een ruimte van huiskamerformaat te ervaren!

Vrijblijvend advies aanvragen
Auro-3D® via update beschikbaar voor Marantz en Denon receivers
Auro-3D® via update beschikbaar voor Marantz en Denon receivers
Denon AVR-X5200W

Denon AVR-X5200W

De Denon AVR-X5200W 9.2 kanaals a/v receiver beschikt over de allernieuwste technieken zoals Dolby Atmos, ingebouwde WiFi, ingebouwde bluetooth, DSD streaming en HDMI 2.0 (4K, 60hZ) en multizone mogelijkheden.

Denon AVR-X4100W

Denon AVR-X4100W

De Denon AVR-X4100W 7.2 kanaals a/v receiver beschikt over de allernieuwste technieken zoals Dolby Atmos, ingebouwde WiFi, ingebouwde bluetooth, DSD streaming en HDMI 2.0 (4K, 60hZ) en multizone mogelijkheden.

Marantz SR7009

Marantz SR7009

De Marantz SR7009 is de opvolger van de veel bekroonde SR7008. De Marantz SR7009 is het nieuwe vlaggenschip van de A / V receiver reeks en beschikt naast alle HD audioformaten ook over Dolby Atmos.

Auro-3D Auriga

Auro-3D Auriga

De Auro-3D Auriga receiver is de eerste Auro 3D receiver op de markt. Met zijn solide design maakt de Auro-3D Auriga al indruk. Direct herkenbaar is het grote Auro 3D logo, die de koeling van de 13 x 200 watt eindtrappen doet verzorgen. Naast design, zijn ook de prestaties van de Auro-3D Auriga receiver uitmuntend.