Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audio Note Live

Op vrijdag 15 februari (15:00 - 20:00) en zaterdag 16 februari (10:00 - 16:00) bent u van harte welkom voor deze bijzondere Audio Show

Audio Note Live

Er zijn talloze merken die de emotie trachten te raken. Audio Note lukt dit moeiteloos eenvoudig. Geen eindeloos torenhoge resoluties of zogenaamde mooie plaatsing. Totaal niet relevant.
Wat telt is het het gevoel te hebben erbij te zijn, geraakt te worden, ieder met daarbij zijn eigen beeld. Audio Note kan dat. Van betaalbaar tot uiterst exclusief.

Wij zijn er trots op Audio Note dealer te zijn. Om de bijzondere muziekervaring van AudioNote bij u te krijgen hebben wij een bijzonder evenement gepland. Op 15 februari van 15.00 uur tot 20.00 in de avond en op 16 februari van 10.00 tot 16.00 uur hebben wij meerdere Audio Note setup’s voor u klaar staan. 
De demonstraties worden verzorgd door Audio Note zelf en onze importeur XFI Audio. 

Een bijzondere en gewaagde toevoeging aan de show is de aanwezigheid van live muziek. Vincent Bélanger, een uitstekend professioneel cellist, zal met enige regelmaat live muziek ten gehore brengen. U kunt dan vergelijken hoe dichtbij AudioNote komt om deze live-ervaring te bieden. 

Vanwege beperkte plaatsen verzoeken wij u vriendelijk zich aan te melden voor deze Show.
Stuur om u aan te melden een e-mail naar: listen@stassen.nl met uw naam, woonplaats, en bezoekdatum.

Audio Note UK is een wereldberoemd maker van enkele van de beste apparaten voor home-audio-reproductie. Ze ontwerpen en bouwen elk onderdeel van het audiosignaalpad met alleen de allerbeste materialen. Met de nadruk op het reproduceren van geluid in zijn puurste vorm, heeft AudioNote echt iconische versterkers, draaitafels en luidsprekers geproduceerd, zoals de legendarische ONGAKU, M10 Line Signature, TT-3, AN-E en Gaku-On.

Het assortiment van Audio Note is opgebouwd rond een reeks ideologische en technologische prestatieplatforms van waaruit zij een breed en uitgebreid assortiment hebben ontwikkeld dat zoveel mogelijk prijsklassen en een zo breed mogelijk spectrum biedt. Veel van hun producten zijn op maat gemaakte creaties en er zijn talloze opties beschikbaar, van de externe afwerkingen tot condensatoren en weerstanden.

 

Audio Note Live
Audio Note Live
Audio Note Live
Audio Note Live
Audio Note OTO SE

Audio Note OTO SE

Audio Note DAC 2.1 Signature

Audio Note DAC 2.1 Signature

Audio Note AN-E

Audio Note AN-E

Audio Note Ongaku

Audio Note Ongaku

Virtuele Tour

Virtuele Tour

Contact

Contact