Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Hegel H80

Hegel H80 - Ultra high-performance music machine

In de Hegel H80 geïntegreerde versterker met digitale en analoge ingangen vindt u de techniek uit de Hegel Reference producten overal in terug. Hegel’s gepatenteerde SoundEngine, Reference kwaliteit voorversterking en onze zorgvuldig opgebouwde DAC’s. Alles in één behuizing. A Music Machine!

De Hegel H80 is voorzien van zowel coaxiale, optische en USB ingangen (schakelbaar: of caoxiaal of optisch is actief) alsmede analoge RCA en XLR ingangen. Alle met Hegel's gepatenteerde reclocking en 24 bit techniek. Met zijn handm

Lees verder

atig geselecteerde FET transistor paren, ultra stille voorversterker en SoundEngine techniek is de Hegel H80 uitermate krachtig. Het brengt muziek tot leven met een enorme dynamiek, plaatsing en helderheid en niet te vergeten de volle emotie van de artiest.

De H80 ondersteund de volle HD Audio definitie met een resolutie van 24bits / 192kHz op de coaxiale en optische ingangen. USB is volledig “plug & play” tot 24 bits / 96kHz. De Hegel H80 maakt gebruik van onze Reference klasse voorversterker. Met hoge-frequentie techniek, die oorspronkelijk werd ontworpen voor meetapparatuur, laat de H80 uiterst lage ruiswaarden noteren. Een grotere detaillering in plaatsing van instrumenten en beleving van muziek als nooit tevoren.

In de Hegel H80 geïntegreerde versterker met digitale en analoge ingangen vindt u de techniek uit de Hegel Reference producten veelvuldig terug. Hegel’s gepatenteerde SoundEngine, Reference kwaliteit voor-/versterking en onze zorgvuldig opgebouwde DAC’s. Alles in één behuizing. A Music Machine!

De Hegel H80 biedt 5 digitale ingangen met 24 bit techniek, 1 volledig gebalanceerde analoge ingang en 2 ongebalanceerde analoge ingangen. Eén van de laatste kan worden ingesteld als directe Home Theatre ingang. Met de USB ingang als gekozen signaalbron kunt u zelfs met de afstandbediening door de op uw PC opgeslagen play lists bladeren. Skip / Play / Pause. En alles is Plug & Play.

 

1325,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Hegel H80

Demonstratiemodel van de Hegel H80

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Hegel H80

 

Soort
Stereo versterker 
Aantal kanalen
2 x 75 Watt 
Frequentiebereik
5 - 100.000 
Dampingfactor
> 1000
Ingangen
Digitaal: 2 x coax, 2 x optisch, 1 x USB. Analoog: 2 x RCA ongebalanceerd, 1 x XLR gebalanceerd 
S/R ratio
> 100 dB 
Afmetingen (H x B x D)
8 x 43 x 34,5 cm. 
Gewicht
12 
Kleur
Zwart 
Garantie
2 jaar 

Video van de Hegel H80

Gerelateerd aan Hegel H80

Hegel H100
Hegel H100 Stereo versterker Prijs op aanvraag
Kef Blade
Kef Blade Luidspreker € 12750,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.