Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Pioneer SC-1223

Een veelvoud aan aansluitmogelijkheden tot je beschikking

De Pioneer SC-1223 is jouw toegangsticket tot de verbluffende wereld van home-entertainment, dankzij de kracht en de finesse van Pioneer’s Klasse D-versterking. Met deze veelzijdige AV-receiver kan je talloze apparaten aansluiten via een veelheid aan digitale ingangen. Met 8 HDMI-ingangen, waarvan een MHL-compatibele ingang voor een verbinding met je Android-smartphone, beschik je over vele aansluitmogelijkheden. Dankzij de digitale aansluiting op de voorzijde van het apparaat kan je je iPhone, iPod touch of iPad aansluiten.

De Pioneer SC-1223 is k

Lees verder

laar voor hoge-resolutie muziekbestanden, gapless playback, 4K Ultra HD-video en multi-zone functionaliteit. De gratis iControlAV2013 app van Pioneer zorgt voor een eenvoudige aansturing van je receiver.

Daarnaast biedt de Pioneer SC-1223 de mogelijkheid tot het afspelen van audio-bestanden die zijn opgeslagen in het Direct Streaming Digital (DSD)-formaat via de voorste USB.

Naast de fysieke verbindingen, kan je de inhoud van je smartphone streamen via DLNA of AirPlay. Via de ingebouwde ECO-modus kan je energie besparen zonder in te leveren op geluid en video prestaties.

 

809,-

Vraag een offerte aan voor meer voordeel!

Specificaties van de Pioneer SC-1223

Soort
A/V Receiver 
Aantal kanalen
7.2 
Uitgangsvermogen (per kanaal)
160 Watts 
Ingangen
8x HDMI, 2x Component, 3x Composiet, 2x Digitaal optisch, 2x Digitaal coaxiaal, Ethernet, 2x IR, USB voor AS-WL300, Bluetooth adapterpoort voor AS-BT200  
Uitgangen
2x HDMI, 1x Component, 2x Composiet, Hoofdtelefoon
Afmetingen (H x B x D)
185 x 435 x 396 mm 
Gewicht
11.9 kg. 
Kleur
Zwart of zilver 
Overige
HDMI Standby through, draadloos LAN via optionele AS-WL300 adapter, Speaker A/B  
Garantie
2 jaar 

Video van de Pioneer SC-1223

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.