Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Het nieuwste van Sonos

Sonos

Sonos

Het Sonos Digital Music System is het eerste en enige digitale muzieksysteem voor meerdere ruimtes met één draadloze afstandsbediening met lcd-kleurenscherm. Hiermee kunt u al uw digitale muziek overal in huis afspelen. Plaats een Sonos ZonePlayer in de kamer waar u de muziek wilt afspelen en regel deze met de Sonos Controller in elke kamer of tegelijkertijd in het hele huis.

Het Sonos Digital Music System

Sonos ZonePlayer

De Sonos ZonePlayer is een audiospeler die via een netwerk muziek verspreidt, speelt en versterkt in iedere willekeurige 'zone' in huis . De Sonos ZonePlayer beschikt over digitale en analoge lijn uitgangen, zodat deze te verbinden is met externe versterkers. Verder biedt de Sonos ZonePlayer ondersteuning van MP3, WMA, AAC, Ogg Apple lossless Flac, WAV, AIFF en is het mogelijk om internetradio te beluisteren. De Sonos ZonePlayer is aan te sluiten op de PC of MAC.

Sonos Controller

De afstandsbediening beschikt over een hoogresolutie 3.5" kleuren LCD scherm en het intuïtieve scroll wiel geeft u controle over al uw muziek overal in huis. Blader door albums, artiesten, genres en kies een kamer en druk op play, allemaal vanuit uw luie stoel. Zo heeft u overal in uw huis de beschikking over uw digitale muziekcollectie, van de tuin tot de huiskamer.

Hoe werkt het?

U plaatst in de kamers waar u muziek wilt de Sonos ZonePlayers. Deze kunt u aansluiten op uw versterker. U kunt tot wel 32 Sonos ZonePlayers plaatsen in uw huis of tuin. Nu kunt u met de draadloze Sonos Controller de muziek regelen in elke kamer, uw tuin of uw keuken. U kunt per kamer andere muziek opzetten of in elke kamer dezelfde muziek en dat allemaal met alleen een Sonos Controller in uw handpalm.