Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins Panorama 2

De Bowers & Wilkins Panorama 2 voegt een nieuwe dimensie toe aan home entertainment door je tv met één onopvallende speaker te voorzien van een werkelijk overdonderend hoogwaardig geluid. Het is ongelooflijk wat voor verschil één box kan maken.

De driver-units van de Bowers & Wilkins Panorama 2 zijn specifiek ontworpen om geluid zo breed mogelijk te verspreiden, zodat de gehele ruimte wordt gevuld met loepzuiver geluid. Met de Panorama 2 klinken films en muziek nu ook thuis onvoorstelbaar goed. En dat alles via één discreet luidsprekersysteem.

De Bowers & Wilkins P

Lees verder

anorama 2 is uitgerust met volledig nieuwe, speciaal ontworpen tweeters en driver-units voor midden- en lage frequenties. Dit levert een verbeterde akoestiek op, met strakke lage tonen en een indrukwekkende integratie van het totale geluidsspectrum.

Sterke en onbuigzame materialen zijn van essentieel belang om geluidsvervorming te voorkomen - je wilt alleen geluid horen van de drivers, niet van een ratelende kast. Daarom is de Panorama 2 voorzien van een gewelfde behuizing uit één stuk.

Wij geloven dat luidsprekers niet alleen fantastisch moeten klinken, maar ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken moeten zijn. Je kunt kiezen uit de nieuwste HDMI-aansluitmogelijkheden (drie ingangen en één uitgang). Hiermee kunnen de meeste tv's, Blu-Ray-spelers, settopboxen en spelconsoles ongekend snel en gemakkelijk worden aangesloten om het geluid ervan perfect door de Panorama 2 te laten weergegeven.
 

van € 1999,- 699,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Bowers & Wilkins Panorama 2

Type luidspreker
 Geïntegreerd A/V-geluidssysteem
Frequentie bereik
 -6 dB bij 35Hz en 50kHz
Aanbevolen vermogen
 36 Watts
Aantal speakerunits
2x ø90mm (3.5 inch) subwoofers, 2x ø75mm (3.0 inch) middenbereik, 4x ø75mm (3.0 inch) surroundkanalen, 1x ø25mm (1inch) metalen dome tweeter
Afmetingen (H x B x D)
 125 x 1100 x 181 mm
Gewicht
 14.1 kg.
Overige
 Decodeert: Dolby® Digital, Dolby PLII, DTS™ Stereo
Kleur
 Zwart
Garantie
 2 jaar

Video van de Bowers & Wilkins Panorama 2

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.