Chat
Chat
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Kef X300A

Hifi uw computer met de KEF X300A

Herintroductie van de gouden tijden van hifigeluid. Met zijn state-of-the-art Uni-Q drivers, die in elke unit door twee actieve versterkers worden ondersteund, is de X300A van KEF een aanwinst voor PC, Mac, MP3-speler of smartphone voor de echte audiofiel. Geniet met de KEF X300A van volledig digitaal, zeer goed gedefinieerd geluid, van de bron tot aan de output.

Hifi set-up

Met de allernieuwste technologie die normaliter alleen is voorbehouden voor high-end audioapparatuur, brengt de KEF X300A nu een uitzonderlijk nauwkeurig geluid vanaf uw desktop. Elke

Lees verder

luidspreker beschikt over twin klasse AB versterkers – één voor de hoge frequentie- (HF-) signalen en de ander voor midden- en lage frequenties (MF/LF). Hoogperformante toroïdale transformatoren minimaliseren ruis en elektromagnetische interferentie.

High definition geluid

Geniet van uw muziek, films en spellen, precies zoals de makers bedoelden. Dankzij een digitale 96kHz/24-bit onderlinge luidsprekeraansluiting – behoudt KEF X300A elke byte aan informatie, vanaf de bron tot aan de output, zonder enig verlies of vervorming. Om signaalruis te voorkomen, welke wordt veroorzaakt door de interne digitale omvormer in uw computer, smartphone of MP3-speler, beschikt X300A over zijn eigen hoogwaardige DAC. Al deze dingen samen leiden ertoe dat het geluid dat u hoort uitermate nauwkeurig klinkt.

Om het allerbeste uit de twin klasse AB versterkers te halen, beschikt de KEF X300A over het prijswinnende Uni-Q driverontwerp van KEF’s vlaggenschip, de Blade-luidspreker.

Zeer eenvoudig

Met de KEF X300A hoeft u geen expert te zijn om te genieten van audiofiele geluidskwaliteit. Sluit uw luidsprekers simpelweg direct op uw computer (en op elkaar) aan middels een geheel digitale USB-link. Sluit ze vervolgens op een stroombron aan en u kunt meteen genieten van een oprechte hifi-ervaring.KEF X300A beschikt tevens over een back-up analoge input, zodat u iedere smartphone of MP3-speler kunt aansluiten. Schakelbare EQ-modes zorgen ervoor dat u het geluid van de KEF X300A eenvoudig kunt optimaliseren, ongeacht waar u de luidspreker plaatst (op een bureau, tegen een muur of in een open ruimte).

 

395,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Kef X300A

Vermogen
LF: 50, HF: 20
Frequentie bereik
49 - 45.000
Ingangen
AUX: 3,5mm Stereo Jack, USB 2.0 : Mini USB Type B Connector
Drivers
Uni-Q driver array: HF: 25mm vented aluminium dome LF/MF: 130mm magnesium/ aluminium legering 1
Impedantie
Input AUX: 47kOhms
Afmetingen (B x H x D)
180 x 280 x 215 zonder koelvin, 180 x 280 x 243 met koelvin.
Gewicht
7,5 kilo per speaker
Kleur
Zwart
Garantie
5 jaar

Video van de Kef X300A

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.